A veszélyhelyzet idején nem mászkálunk: mégis ezt tette egy kormánytag

A veszélyhelyzet idején nem mászkálunk: mégis ezt tette egy kormánytag

Minket az érdekel, hogy egy egészségügyi vezető milyen magatartással mutat példát nekünk!

Szerdán veszélyhelyzetet hirdetett a kormány, Ausztriában, egy iskolai sítáborban tartózkodott Szigeti Szabolcs, az egészségügyi gazdálkodásért és intézményfelügyeletért felelős helyettes államtitkár.

Az Index információi szerint Szigeti egy sítáborból jött haza. Nemcsak azért problémás az ellenőrzés nélküli visszatérése, mert lehetséges vírushordozó, hanem mert példamutatásból elégtelent érdemel!

Az ügyben az Index megkeresést intézett az Emmihez. A választ változtatás nélkül publikálták:

Szigeti Szabolcs szabadsága terhére egy nagyon régen meghirdetett iskolai sítáborban, szülői kísérőként vett részt, ő maga egyébként nem síel. Amikor a magyar kormány kihirdette a veszélyhelyzetet, azonnal autóba ült és hazaindult.

Felmerül a kérdés:

mégis kit érdekel, hogy Szigeti síel-e avagy nem? A kormány kommunikációja nem a lényegről szól! Minket az érdekel, hogy egy egészségügyi vezető milyen magatartással mutat példát nekünk!

Ha Szigeti sítáborban mozog, miért ne tehetné ezt mindenki? A legnagyobb szerencsénk, hogy a magyarok értelmesebbek nála, és nem követik a példáját...

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.