A veszélyhelyzet idején nem mászkálunk: mégis ezt tette egy kormánytag

A veszélyhelyzet idején nem mászkálunk: mégis ezt tette egy kormánytag

Minket az érdekel, hogy egy egészségügyi vezető milyen magatartással mutat példát nekünk!

Szerdán veszélyhelyzetet hirdetett a kormány, Ausztriában, egy iskolai sítáborban tartózkodott Szigeti Szabolcs, az egészségügyi gazdálkodásért és intézményfelügyeletért felelős helyettes államtitkár.

Az Index információi szerint Szigeti egy sítáborból jött haza. Nemcsak azért problémás az ellenőrzés nélküli visszatérése, mert lehetséges vírushordozó, hanem mert példamutatásból elégtelent érdemel!

Az ügyben az Index megkeresést intézett az Emmihez. A választ változtatás nélkül publikálták:

Szigeti Szabolcs szabadsága terhére egy nagyon régen meghirdetett iskolai sítáborban, szülői kísérőként vett részt, ő maga egyébként nem síel. Amikor a magyar kormány kihirdette a veszélyhelyzetet, azonnal autóba ült és hazaindult.

Felmerül a kérdés:

mégis kit érdekel, hogy Szigeti síel-e avagy nem? A kormány kommunikációja nem a lényegről szól! Minket az érdekel, hogy egy egészségügyi vezető milyen magatartással mutat példát nekünk!

Ha Szigeti sítáborban mozog, miért ne tehetné ezt mindenki? A legnagyobb szerencsénk, hogy a magyarok értelmesebbek nála, és nem követik a példáját...

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.