Áder feltette a bohóc orrot, és nagyobbat viccelt, mint a Hírcsárda

Áder feltette a bohóc orrot, és nagyobbat viccelt, mint a Hírcsárda

Áder János olyan szöveget eresztett le, ami szöges ellentétében áll a magyar viszonyokkal.

Ezekben a nehéz napokban is szükség van a humorra. Ki más kacagtathatná meg a magyar népet a veszélyhelyzet idején, mint maga a köztársasági elnök.

Szó szerint idézzük a mókamestert.

"Magyarország demokratikus, független jogállam. Szabad ország. Olyan ország, ahol ma már természetes, hogy szabadon mondjuk el a véleményünket, szabadon gyülekezünk, közlekedünk. Szabadon vállalkozhatunk. Szabadon választunk képviselőket, polgármestereket. Szabadon hozhatunk létre szakmai, érdekképviseleti, politikai szervezeteket. Szabadon veszünk részt különböző nemzetközi szervezetek munkájában. A szabadság azonban törékeny. Ahogy Ronald Reagan fogalmazott, minden nemzedéknek folyamatosan küzdenie kell érte, és védelmeznie kell"

A folyamatos küzdés a demokráciáért sok apró gesztusban megnyilvánulhat. Ilyen többek között az, amikor Kövér László kikapcsolja a mikrofont egy ellenzéki politikus beszéde közben, vagy amikor az Operatív Törzs beolvassa a hetedik Fidesz-csicska oldal kérdését.

Ezek mind a demokrácia védelmét szolgálják. Áder János pedig a jókedvünkért felel. Kár, hogy a valóság nem is annyira vicces...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.