Álhírgyártásról van bírósági papírja a Pesti Srácoknak

Álhírgyártásról van bírósági papírja a Pesti Srácoknak

Így jár az, aki folyamatosan hazudozik: a fideszes prostisrácok szerkesztőségét a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete kötelezi helyreigazításra. A bírósági papír szerint a portál valótlan tények híresztelt.

Az ok, a 2019. december 13. napján megjelentetett „Megszólal a Mi Hazánk munkatársnője, akit hetek óta zaklat levakarhatatlanul Gréczy Zsolt (PS-video-frissítve)” című cikkük.

A részletekről a Demokratikus Koalíció számolt be szerdán.

Megírták, a tárgyalás során fény derült arra, hogy a DK országgyűlési képviselőjét nyilvánosan megvádoló országgyűlési alkalmazott, Palányi Nóra eltagadta, hogy ő kezdeményezett kapcsolatfelvételt Gréczy Zsolttal. Ráadásul, sem ő, sem a Fidesz-közeli lakájmédia nem tudott bizonyítékkal szolgálni a zaklatás tényét illetően.

Korábbi állításaiba Palányi többször belezavarodott, volt amelyikre azt mondta, lehet, hogy rosszul emlékezett. A másodfokú bíróság ítélete szerint a két fél közötti, alig pár napos levelezés kapcsán „a felperes üzeneteit, magatartását a szó köznapi értelmében véve, okszerűen zaklatásnak minősíteni nem lehet. Az alperesi írás szerinti szexuális jellegű zaklatásként való ábrázolás, leírás pedig egyértelműen valótlan tények híresztelésének minősül - fogalmazott a párt. 

Gréczy Zsoltot a perben a Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Iroda képviselte.

A pofátlan Orbánimádó médiumnak nincsen fellebbezésre lehetősége.

Szerencsére. 

Vajon ebből a pofáraesésből tanulni fog a csicskamédia? Vagy folytatják ugyanazt, amit eddig - kamucikkek, álhírek és hányigertkeltő propagandaszövegek? Igen, mind tudjuk a választ. A fideszes szennylapnak még az sem elég a STOP-ra, hogy már papírjuk van a hazugsággyártásról. De mi mást is várhatnánk Orbán szánalmas nyallereitől?

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.