Amíg sokak elveszítik a munkájukat, Mészáros Lőrinc tesója jól jár

Amíg sokak elveszítik a munkájukat, Mészáros Lőrinc tesója jól jár

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkaruhára vonatkozó közbeszerzését Mészáros Lőrinc testvérének cége nyerte el.

A Pegazus Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. lett a befutó azon a nyílt közbeszerzési eljáráson, amelyet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. írt ki munkaruha beszerzésre nettó 400 millió forint keretösszegben – derült ki az uniós közbeszerzési értesítőből.

A cég feladata lesz a közútkezelő Kelet-Magyarország és Nyugat-Magyarország területén dolgozó alkalmazottjainak munkaruhával való ellátása.

Voltak más pályázók is, de érdekes módon mindannyian érvénytelen ajánlatot nyújtottak be, így ezúttal is Mészáros Lőrinc testvérének cége nyerte a Magyar Közút tenderét.

Összesen négy olyan pályázat érkezett be, amelyeket érvénytelenségük miatt nem tudtak figyelembe venni. Úgy látszik, Magyarországon csak a Mészáros család tud rendesen pályázatot írni, nem csoda, hogy most is ők kerültek ki győztesen.

Ahogy tavaly számos más alkalommal is: a cég 2019-ben legalább hétszer bizonyult a legjobb ajánlattevőnek a közútkezelő által kiírt közbeszerzéseken - írja az Átlátszó.

Örülhetünk, hogy bár sokak elveszítették az állásukat, vannak, akik egyetlen érvényes pályázóként legalább jól járnak egy kicsit ebben a nehéz helyzetben. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.29

DK: A kormány azonnal duplázza meg a családi pótlékot

A koronavírus okozta válság idején, a folyamatos drágulás ellenére a jövedelem nélkül maradt kispénzű családokat nem segíti a Fidesz-kormány.

  • 2020.09.29

Ocsmány dolgot tett Czunyiné férje: ennél mocskosabb szöveget a legalja kocsmában sem hallani

Hogy veszi a bátorságot, hogy így beszéljen nőkről és kisebbségi csoportokról?

  • 2020.09.29

Fekete-Győr András: Orbán retteg, ezért akar engem bilincsben látni

A Fidesz retteg a Momentum erősödésétől, ezért támadják nevetséges és szánalmas vádakkal - jelentette ki Fekete-Győr András.