Az Index igazgatója szánalmas mentegetőzésbe kezdett

Az Index igazgatója szánalmas mentegetőzésbe kezdett

Ahelyett, hogy a felelősségét próbálja áthárítani, Bodolai adjon számot arról, hogy engedhette ezt történni az ország egyik legfontosabb hírportáljával?

Bodolai László az Index.hu Zrt. Igazgatósági elnökeként arra szerződött, hogy megvédi a hírportált. Neki kellett volna megóvnia Orbán és az ő dögkeselyűinek karmaitól a szerkesztőséget.

De Bodolai egyáltalán nem teljesítette ezt. Sőt!

Orbán és csatlósai tönkretették az Indexet. Nemrég a fideszes médiahóhér, Vaszily Miklós vásárolta be magát az Index közelébe. Nem sokkal később Bodolai kirúgta Dull Szabolcsot. Majd az szerkesztőség nagy része példás egységben felmondott.

Bodolai tehát megbukott.

De ahelyett, hogy számot adna arról, ez hogyan történhetett meg, Bodolai csak másra mutogat.

Hosszas Facebook-bejegyzésben próbálja meg bűnbakként beállítani Dull Szabolcsot, az Index kirúgott főszerkesztőjét. Ami a legundorítóbb az egészben, hogy egy tipikus Fidesz-csicska módszert alkalmaz a bejegyzésében: azzal kezdte el vádolni Dull Szabolcsot, hogy szerinte baloldali politikusokkal egyeztetett. Jelentsen ez bármit is.

Komolyan úgy gondolja Bodolai, hogy ezt bemesélheti az embereknek? Komolyan azt hiszi, nem látják mindenki, hogy mit tett? Azt hiszi, megúszhatja azt, amit művelt az Index-el? 

Mert akkor nagyon téved!

(Kiemelt kép: Bődey János / Index)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.