Berki csak Karácsonnyal foglalkozott az M1-en

Berki csak Karácsonnyal foglalkozott az M1-en

A fideszes trolljelölt interjút adott a lakájmédiának, ahol még a fideszes paneleket sem nem igazán sikerült visszamondania, de a többi zseniális megnyilvánulása mellé ezt is feltehetjük a polcra.

Berki azt nyilatkozta, hogy a választások előtt tizenhárom nappal kezdi el ismertetni a teljes programját, azaz október elsejétől. A jelölt azt is elárulta, hogy azért vár addig vele, mert addigra Karácsony és Tarlós kellőképpen félni és izgulni fognak, ráadásul szerinte most egyébként sem kapna figyelmet, mert a másik két polgármester-jelölt marakodása van előtérben.

De vajon kitől fognak félni? Tőle?

Berki egyébként elég magabiztosnak tűnik, még annak a 0-1 százalékosra mért kutatásnak sem engedte meg, hogy eltántorítsa. "Vagyok én és a többiek" jelentette ki.

Berki amúgy fideszes trolljelölt, aki saját magát buktatta le nemrég.

Amúgy nekünk halvány lila gőzünk sincs hogy ez a csávó egyáltalán mit keres az önkormányzati választás főpolgármester-jelöltjei között, de valamiért baromi nagy mellénnyel bírálja a többieket. Az ellenzék közös jelöltjét például ilyen szavakkal méltatta, amiért nem vett részt az M1-es beszélgetésen: "Karácsony az idegesség, a feszültség miatt nem jön el, a vetélytársaival nem hajlandó leülni, pedig szeretne elindulni egy választáson, szeretne ott lenni, képviselni embereket."

Berki azt is megcáfolta, hogy Karácsony valóban Zuglóért élne-halna, hiszen "szerinte egy felelős kerületi vezető, amikor miniszterelnök-jelölt lesz, felméri annak a súlyát, hogy másnaptól mit fog tenni Zuglóért, hiszen nem lesz jelen, nem lesz ott, nem az a fő kampánya, nem az a fő célja. Innentől kezdve előtte sem történt semmi Zuglóban, azóta pedig végképp nem." Hogy ez a kijelentés pontosan mit is akar jelenteni, az számunkra is rejtély.

Megkérdőjelezte azt is, hogy Karácsony valóban alkalmas lenne-e a poszt betöltésére azok után, hogy elesett a miniszterelnök-választáson. 

Meglátjuk, hogy ez a fölényesség és a 0%-os támogatottság végül mire lesz elég. Bár Berkit nyilván a Fidesz fizeti, szóval végülis neki édesmindegy az eredmény.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

A piáló Orbán Viktorral ünnepelhetjük az egymillió alkoholista országát

10 éves a pálinkafőzés szabadsága, a miniszterelnök ezt pálinkanyakalással ünnepelte meg. Így mutat példát a fiataloknak egy felelőtlen vezető.

  • 2020.09.28

DK: Már Matolcsyék is elismerik, hogy brutális áremelkedés vár ránk

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, azonnal kezdjen gazdasági válságkezelésbe.