DK: A túlélés záloga, ha a most elszenvedett károkból képesek vagyunk tanulni

DK: A túlélés záloga, ha a most elszenvedett károkból képesek vagyunk tanulni

A Demokratikus Koalíció közleményben hívja fel a figyelmet földünk, környezetünk megóvásának fontosságára.

Április 22-ét világszerte a Föld napjának nevezik. Ennek egyik találó jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

A Demokratikus Koalíció a Föld napján hívja fel a figyelmet arra, hogy a túlélés záloga, ha a most elszenvedett károkból képesek leszünk tanulni. Most, a világméretű vészhelyzetben, mikor az emberiség visszahúzódott és lelassult, ideje végiggondolni, hogy min tudunk változtatni bolygónk érdekében.

Az emberi élet és a Föld sorsa sem játék, vigyáznunk kell rá és egymásra,  a koronavírus okozta válságból pedig a zöld fordulattal, azaz a Green Deal-el összhangban kell újjáépíteni a gazdaságot és társadalmunkat - írja a párt közleményében. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.