Dobrev Klára: magára hagyta a kormány az időseket

Dobrev Klára: magára hagyta a kormány az időseket

Dobrev Klára szemrebbenés nélkül jelentette ki Facebook-oldalán, hogy a kormány magára hagyta az időseket. És sajnálatos módon, igaza van.

Bejegyzésben egy videót is posztolt. Csupa olyan mondatokkal tele, amelyeket egy ország a kormányától várna. 

De a mi mocskos Orbán-kormányunk soha nem fog ilyesmit mondani, soha nem fog így gondolkozni. De legalább van egy Dobrev Kláránk, aki segít, ahol tud.

A kisfilmben elmondta, abban reménykedik, hogy az elkövetkezendő hetekben Magyarországon minden idősotthont le fognak tesztelni. Szerdán a Oltalom Egyesület budaörsi idősotthonában járt, ahol minden bent lakó és ott dolgozó szűrését meg tudták csinálni. A Ti segítségetekkel.

A Demokratikus Koalíció az elmúlt hónapokban, hát, hogyha százszor nem mondtuk el, akkor egyszer sem, azon az állásponton van, hogy tömegesen kell tesztelni. Csak így tudjuk sikeresen felvenni a küzdelmet és csak így tud újra indulni az élet is Magyarországon.

Azt szeretnék elérni, ha más idős otthonokban is lenne teszt, ők hisznek abban, hogy meg lehet ezt csinálni.

Hiszen az államnak ez nem is kerülne sok pénzbe, de a jó ügyekre, a fontos ügyekre sosincs pénz. Bezzeg Mészáros és Lázár meggazdagítására? Na, arra természetesen van.

A magánemberek azonban nem tudnak kifizetni 30-40 ezret egy koronavírus tesztért. A poftálan kormányunktól azonban segítségre hiába várunk, ha akartak volna már cselekedni, megtették volna.

A Fidesszel ellentétben a DK számára fontos az idős emberek védelme.

A tesztek nélküli intézkedések azonban egyenlőek a sötétben tapogatózással. Nem jutunk velük eredményre.

Az Oltalom Egyesület budaörsi idősotthonában tudott segíteni a DK, pedig ez abszolút nem az ő feladatuk lenne. Hol van a drágalátos magyar kormány? Mikor fognak felébredni? Meddig hunynak szemet a magyarországi problémák felett? Mikor fejezik be végre a folyamatos hazudozást? Már elég volt. Több, mint elég.

Míg Dobrev a lakosoknak mond köszönet, az Orbán-klán csak kamuhírekkel és álriportokkal szúrja ki a polgárok szemét. Ez a különbség.

Nagyon büszke vagyok minden adományozóra. Köszönjük, hogy segítettetek, és köszönjük, hogy segíthettünk!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Már 80 ezren aláírták a "STOP Balaton-törvény!" petíciót

Hatalmas ellenállás alakult. Már csaknem 80 ezren állnak ki a Balaton és természeti kincseinek megóvása érdekében.

  • 2020.05.28

Szabó Szabolcs rámutatott: Orbánék nagyon trükkösen szüntetik meg a válsághelyzetet

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője szemléletesen mutatta be Orbán trükközését.

  • 2020.05.28

DK: a kormány adja vissza az önkormányzatoktól elvett forrásokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy adja vissza az önkormányzatoknak a koronavírus-járvány során tőlük elvett forrásokat.