Dobrev Klára: magára hagyta a kormány az időseket

Dobrev Klára: magára hagyta a kormány az időseket

Dobrev Klára szemrebbenés nélkül jelentette ki Facebook-oldalán, hogy a kormány magára hagyta az időseket. És sajnálatos módon, igaza van.

Bejegyzésben egy videót is posztolt. Csupa olyan mondatokkal tele, amelyeket egy ország a kormányától várna. 

De a mi mocskos Orbán-kormányunk soha nem fog ilyesmit mondani, soha nem fog így gondolkozni. De legalább van egy Dobrev Kláránk, aki segít, ahol tud.

A kisfilmben elmondta, abban reménykedik, hogy az elkövetkezendő hetekben Magyarországon minden idősotthont le fognak tesztelni. Szerdán a Oltalom Egyesület budaörsi idősotthonában járt, ahol minden bent lakó és ott dolgozó szűrését meg tudták csinálni. A Ti segítségetekkel.

A Demokratikus Koalíció az elmúlt hónapokban, hát, hogyha százszor nem mondtuk el, akkor egyszer sem, azon az állásponton van, hogy tömegesen kell tesztelni. Csak így tudjuk sikeresen felvenni a küzdelmet és csak így tud újra indulni az élet is Magyarországon.

Azt szeretnék elérni, ha más idős otthonokban is lenne teszt, ők hisznek abban, hogy meg lehet ezt csinálni.

Hiszen az államnak ez nem is kerülne sok pénzbe, de a jó ügyekre, a fontos ügyekre sosincs pénz. Bezzeg Mészáros és Lázár meggazdagítására? Na, arra természetesen van.

A magánemberek azonban nem tudnak kifizetni 30-40 ezret egy koronavírus tesztért. A poftálan kormányunktól azonban segítségre hiába várunk, ha akartak volna már cselekedni, megtették volna.

A Fidesszel ellentétben a DK számára fontos az idős emberek védelme.

A tesztek nélküli intézkedések azonban egyenlőek a sötétben tapogatózással. Nem jutunk velük eredményre.

Az Oltalom Egyesület budaörsi idősotthonában tudott segíteni a DK, pedig ez abszolút nem az ő feladatuk lenne. Hol van a drágalátos magyar kormány? Mikor fognak felébredni? Meddig hunynak szemet a magyarországi problémák felett? Mikor fejezik be végre a folyamatos hazudozást? Már elég volt. Több, mint elég.

Míg Dobrev a lakosoknak mond köszönet, az Orbán-klán csak kamuhírekkel és álriportokkal szúrja ki a polgárok szemét. Ez a különbség.

Nagyon büszke vagyok minden adományozóra. Köszönjük, hogy segítettetek, és köszönjük, hogy segíthettünk!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020.08.10

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.

  • 2020.08.10

Orbán apja havi 20 milliót keres! És ez csak az, amit bevall!

Magyarország jobban teljesít: valaha volt legnagyobb árbevételét érte el tavaly Orbán Viktor apjának, Orbán Győzőnek a cége.