Egri fideszes tolvajok EU-pénzből vettek maguknak lakásokat

Egri fideszes tolvajok EU-pénzből vettek maguknak lakásokat

Valakik eltűntettek 1100 millió forintnyi közpénzt - írja az Egri Ügyek hírportál.

Ugyanabból az EU-s programból jutott ingatlanhoz több mint egy tucat egri és Eger környéki fideszes politikus, köztük alpolgármesterek, önkormányzati képviselők és polgármesterek, akiknek az érdekeltségei ugyanarra (ingatlanvásárlásra), egymáshoz nagyon közeli időben kapták a pénzeket – írta meg Ungár Péter lapja, az Egri Ügyek.

A helyi lap a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány botránya kapcsán rábukkant egy láthatóan szervezett, egri és környékbeli fideszes politikusok számára igen kedvező pályázati módszerre. Az Egri és környéki fideszes csicskák érdekeltségei gyanúsan egy időben, ugyanazon európai uniós program forrásaiból, ugyanarra a célra (ingatlanvásárlásra) szereztek EU-s vissza nem térítendő támogatást és államilag támogatott hitelt. A pénz egy része a Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány közbenjárásával érkezett. Ez az az egri, köztulajdonban lévő alapítvány, amelynek kasszájából az utóbbi években eltűnt 1,1 milliárd forint. Már feljelentés is született, a rendőrség nyomoz a vélhetően fideszes bűnszervezet után.

A konkrét ügyekről részletesen itt lehet olvasni.

Érdemes is, hiszen az EU-források elosztásával kapcsolatban eddig napvilágra került rengeteg visszaélés arra enged következtetni, hogy a fideszes komornyikok és csicskák szervezetten és folytatólagosan nyúlják le azokat a pénzeket, amiket Brüsszel azért küld Magyarországra, hogy fejlesztésekre fordíthassuk. Ehelyett a korrupt és tolvaj Fidesz-banda gazdagodik belőle, a közember semmit sem kap, hazánk nagyobbik fele pedig egyre csak szegényedik és lerobban.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.29

DK: A kormány azonnal duplázza meg a családi pótlékot

A koronavírus okozta válság idején, a folyamatos drágulás ellenére a jövedelem nélkül maradt kispénzű családokat nem segíti a Fidesz-kormány.

  • 2020.09.29

Ocsmány dolgot tett Czunyiné férje: ennél mocskosabb szöveget a legalja kocsmában sem hallani

Hogy veszi a bátorságot, hogy így beszéljen nőkről és kisebbségi csoportokról?

  • 2020.09.29

Fekete-Győr András: Orbán retteg, ezért akar engem bilincsben látni

A Fidesz retteg a Momentum erősödésétől, ezért támadják nevetséges és szánalmas vádakkal - jelentette ki Fekete-Győr András.