Évek óta látjuk, mi történik Marsi Anikóval: mondjuk ki, segítségre szorul

Évek óta látjuk, mi történik Marsi Anikóval: mondjuk ki, segítségre szorul

Néha-néha összeakad a nyelve a fideszes tévébemondónak. Csak úgy, nem? Ugyan már, elég a mellébeszélésből! Inkább segítsenek neki!

Minden évben találunk egy hírt arról, hogy Marsi Anikónak valamiért nehezen megy a folyékony beszéd. A szerkesztője azzal mentegette annak idején, hogy influenzás volt, egyszer-egyszer még a nézők is gondolhatnak másra, mint az alkohol vagy egyéb szer hatására, de most már eleget butítottak minket!

2017 decemberében arról szóltak a hírek, hogy "valami nem stimmel Marsi Anikóval." Ekkor Fürst-Borsos Ádám, a TV2 akkori kommunikációs menedzsere a Comment blog kérdésére azt válaszolta, hogy a műsorvezető beteg volt az adás alatt.

"Influenzás megbetegedés tüneteit produkálva, lázasan ült be műsort vezetni a Tények stúdiójába. Reméljük, hogy a gyógyszeres kezelés mihamarabbi gyógyulást hoz nála"

Húsz percig Szebeninek kellett mondani a híreket, miután Marsi Anikó hangja akadozni kezdett - írja szalagcímében a 444.hu egy sokkal későbbi 2019. áprilisi hírben. Akkor a fideszes híradó műsorvezetője eleinte csak a hangsúlyozással bajlódott, a végére viszont már egyes szavak kimondása is gondot okozott a számára.

A napokban ismét gondja akadt az artikulációval Marsinak, de ezúttal már nem vagyunk hajlandók leírni, hogy biztos rossz passzban volt, hiszen ő sem kegyelmezett a Tényekben, amikor a 19 éves gimnazistát az ellenőrzőfüzetében található jegyeket sorolva akarta lejáratni. Ha ő ennyire konkrét volt, mi is azok leszünk:

Marsi Anikó nem tiszteli meg a nézőket azzal sem, hogy józanul jelenik meg a kamerák előtt.

A Tények a karakterrombolásra, a Fidesz-csicskáknak nemtetsző szereplők kicsinálását tűzte ki céljául. Értjük, hogy valakinek alkoholproblémái vannak, ezzel nehéz megbirkózni, főleg ha hosszú évek óta gondot okoz, de senki ne akarjon pálcát törni mások felett, ha nem tud elmondani egy épkézláb mondatot anélkül, hogy megakadjon a nyelve!

Kérjük Marsi Anikót, hogy ne erőltesse ezt, ne hozza magát nevetséges helyzetbe, és épüljön fel! A környezetében lévőket pedig felszólítjuk, hogy segítsenek neki, ne pedig elhazudják a problémát!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.

  • 2020.10.01

DK: Orbánék 2022-es bukása utána vissza kell állítani az önkormányzatok jogait

Tegnap volt a magyar önkormányzatiság fennállásának 30 éves jubileuma. Sajnos nincs mit ünnepelni.