Ez már sok! Újabb fázisában a fideszes nőgyűlölet

Ez már sok! Újabb fázisában a fideszes nőgyűlölet

Kövér László házelnök undorító hímsovinizmusáról tett újabb tanúbizonyságot. Szavaitól és viselkedésétől hányingerünk támad, és képtelenek vagyunk felfogni azt a mocskot, ami a fideszes csicska száján kiömlött.

Nem az első eset, hogy a Fidesz hangot ad nőgyűlöletének. 

Hónapokkal ezelőtt az extramenő finn kormány megalakulása kapcsán vált ismét világossá, hogy Orbán és csicskái mind egytől-egyig kőkorszaki, aljas soviniszta politikusok, akiket a legkevésbé sem érdekel, hogy bármiféle érdekképviseletet kapjanak a nők.

Az elmúlt hetekben pedig a fidesz-bérencek tapssal fojtották a szót Szabó Tímeába, majd Kövér László egy roppant szellemes és tisztességes mondattal zárta a dolgot: "sajnos az ön által kiváltott viharos tetszésnyilvánítással nem tudtam mit kezdeni". 

De úgy tűnik a nők megalázása tovább folytatódik, ezen a téren sincs megállj a pofátlan macsó társaságnak. 

Bayer Zsolt, a porpagandisták legmocskosabbika elkészítette legújabb online interjúját a gerinctelen házelnökkel, aki újabban is úgy fröcsögött a nőkről, mintha kocsmában lenne. Szavaival nem csak a női képviselők és politikusok lelkébe tiport bele, de hazánk összes nőnemű polgárát porig alázta. 

Bayer alattomos módon vezette végig a beszélgetést, szándékosan hozta szóba Szabó Tíme ügyét, hogy tovább hergelhesse a kedélyeket.

Persze, a hímsoviniszta házelnöknek nem kellett több, gyorsan hangot adott gusztustalan véleményének. Viszonylag hamar kiderült, hogy szánakozva tekint az ellenvéleményt megfogalmazó ellenzéki képviselőkre, különösen a nőkre, mert nem szereti nézni a "gyűlölettől eltorzult arcukat", és nem hiszi el, hogy nincs Szabó Tímea környezetében senki, aki barátilag felhívná a figyelmét, hogy a viselkedése méltatlan a magyar parlamenthez és önmagához, mint családanyához is.

Sokaknak elegük van a vámpír-kormány és csicskásainak egyre lealacsonyítóbb és ízléstelenebb nőkről való megnyilvánulásaiból. Köztük van Tölcsér Borbála is, aki saját és nőtársai nevében üzent Facebook-on a női nem meggyalázóinak. Kiváltképp, Kövér László úrnak.

Tanulja meg egyszer, s mindenkorra, hogy a nőknek is jogukban áll véleményt formálni, mi több, jogukban áll az önével és az ön pártjáéval szemben álló véleményt megfogalmazni. És tudja mit? Ha mi, nők úgy gondoljuk, hogy ezt a magunk sokszor szenvedélyes, vehemens módján kívánjuk megtenni, akkor úgy fogjuk, és ezen az sem változtat, ha ön nem nézi szívesen az arcunkat, miközben ezt tesszük.

Szabó Szabolcs, a 17. OEVK képviselője is felszólalt, igaz, egy újabb tragikus, nőket lealacsonyító történés után.

A Magyar Nemzet elnevezésű fideszes porpagandalap egyik borzalmas cikkére reflektált, amelyben az ellenzékiek “balliberális férgek”, illetve az ellenzéki hölgyek utcalányok, akiknek “futtatóik” vannak. 

A fideszes propaganda jobban tenné, ha a saját háza táján sepregetne inkább, és feltenné a kérdést: miért betegednek meg ilyen magas arányban az egészségügyi dolgozók? Miért nem tesztelték az idősotthonokba visszaküldött embereket? Hol van az a temérdek védőeszköz, amit szakmányban hordanak be Kínából? Miért kell érettségit tartani a járvány kellős közepén?

Sőt, már petíció is indult azért, hogy Kövér László mondjon le, amennyiben nem képes nyilvánosan bocsánatot kérni. 

Akinek a feladata a példamutatás lenne, nem a női bántalmazás. Mert a szavakkal is súlyos sérülések keletkeznek, és az, amit Kövér László tett, már elfogadhatatlan. 

Fontos számunkra, hogy nőként ne lehessen megbélyegezni minket, főleg ne holmi számokkal. Súlyosan megsértett minden nőt, a társadalom felét.

Ezt a petíciót egyébként a Momentum Ifjúsági Tagozata, a momentum TizenX indította. Tökéletesen bizonyítja ez a kezdeményezés azt, hogy milyen hatással vannak a csicska szavai és a fideszes nőgyűlölet a fiatalokra. Tönkreteszi az értékrendjüket és politikai kultúrájukat. 

Ma, a 21. században miért tartunk még mindig ott, hogy a nőknek a konyhában van a helyük? Hogy a nők nem érdemelnek tiszteletet? Hogy a nők nem emberek? A szavaknak súlya van, senkinek nincs joga ahhoz, hogy a női lét értelmét és lényegét megbéklyózza. Legyen mostmár elég!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.11

Extraprofitot zsebel be az állam a mesterségesen magasan tartott lakossági gázárakon

A 2013-as "rezsicsökkentés" kampány óta a vámpírkormány nem csökkentette a lakossági gázárakat. Pedig a világpiaci ár alapján megtehetné.

  • 2020.08.11

Borkai nem kér bocsánatot, sőt, büszke az érdemeire, és tiszteletet követel magának

Úgy tűnik, mintha a volt polgármester azt várná, hogy meghajoljunk előtte.

  • 2020.08.11

Mészáros luxusvillája is viszi a pénzt rendesen

Papíron egy olyan horvát cég tulajdonában áll, ami bevételt semennyi nem tud felmutatni. Kiadást és veszteséget viszont annál többet.