Ezer maszk és tartós élelmiszerek - Így segíti a DK a gyöngyöspatai romákat

Ezer maszk és tartós élelmiszerek - Így segíti a DK a gyöngyöspatai romákat

Mert van még olyan párt Magyarországon, ahol nem menő a rasszizmus. Ezer maszkkal és tartós élelmiszerekkel segíti a DK a gyöngyöspatai roma önkormányzatot.

Nem az első eset, hogy a párt az Orbán-kormány HELYETT segít a családokon.

Néhány nappal ezelőtt szerte az országban osztottak maszkokat, most azokon a családokon próbálnak segíteni, akik a koronavírus-járvány okozta válság miatt kerültek kilátástalan helyzetbe. 

A legkiszolgáltatottabbak még mindig a hátrányos helyzetű térségekben élő, szegény, roma családok.

 

Elmondták, ők, európai magyarok, minden segítséget megadnak a rászorulóknak, gondoskodnak róluk. Éppen ezért juttaták el ezeket a csomagokat a nehéz helyzetben élő családoknak. Hozzátették, az emberi élet nem játék, kötelességünk megóvni.

 

 

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány feladata lenne, hogy segítsen a leszakadó családokon, ezért azt javasoljuk, biztosítsanak 500 milliárd forintot az önkormányzatok szociális feladatainak ellátására és a hátrányos helyzetű térségekben élő emberek támogatására.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.