Fidesz gyűlöletgépezet: Most épp a szegényeken a sor

Fidesz gyűlöletgépezet: Most épp a szegényeken a sor

A Fidesz gyűlöletgenerátora most a migránsok után a szegényeket vette célba. Lezárják az aluljárókat, hogy a hajléktalanok ne tudjanak lemenni. Ki lesz a következő, akit majd gyűlölni kell?

Gulyás Gergely a Kormányinfón elismételte azt, amit Orbán Rómában az Olasz Testvérek Párttalálkozóján mondott, miszerint ha az Európai Unión beül bárhol baloldali kormány kerül hivatalba, akkor bevándorlási politika lesz úrrá és megnyitják a kikötőket. Ezzel Orbán akkor egyértelműen az elbukott Matteo Salvinire és a nyertes olasz kormánypártra célzott, szerinte ugyanis az olaszok szánalmas próbálkozást tettek a kvóta szerinti elosztásra. A magyar kormánypárttal kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, az álláspontunk világos, nem veszünk részt ebben. 

A hajléktalanságról is beszélt egy keveset Gulyás, de bár ne tette volna.

Hogy az utcán élőkkel mik a jövőbeni tervek? "Kilenc aluljárót le fognak zárni a hajléktalanok miatt éjszakánként a köztisztaság megtartása miatt, de 2,1 milliárd forint többletet biztosítanak ahhoz, hogy legalább 80 intézmény hosszabban legyen nyitva, és 130 új helyet próbálnak létrehozni." Azzal is törődhetnének egy keveset, hogy minimalizálják az otthontalanok számát és tegyenek róla, hogy esténként mindenkinek legyen hol álomra hajtania a fejét.

Nem baj, a Fidesz önhatalmúan jelölgeti ki saját ellenségeit: migránsok, diákok, baloldaliak most épp a hajléktalanokat kell kicsinálni. Szépen lassan mindenki sorra kerül, de ezt mi nem várhatjuk meg. Éppen ezért, röviden és tömören, csak ennyi: október 13. 

Ki lesz a következő, akit majd gyűlölni kell? Menjetek Ti a francba...

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Megnyitották a kiskunhalasi konténerkórházat, de orvosokból még mindig nincs elég

A kórházi kezelésre szoruló betegek száma olyan dinamikával emelkedett, hogy a jelenlegi körülmények között a városi Semmelweis kórház már nem tudta biztosítani az ellátásukat. Orvosokat, ápolókat a környező térségekből vezényelnek át.

  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.