Fodor most a Kossuth rádióban nyalizott Orbánnak

Fodor most a Kossuth rádióban nyalizott Orbánnak

A kimúlt SZDSZ egyik legjelentéktelenebb korábbi vezetője, aki korábban Gyurcsány Ferencet miniszterelnökként, Orbán Viktort pártelnökként árulta el, most ismét a Fidesznek puncsol csattogó nyelvvel.

"Mindig visszautasítottam azokat a kritikákat, amelyek szerint diktatúra lenne Magyarországon” – mondta Fodor Gábor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Hozzátette, élt már diktatúrában a rendszerváltozás előtt, és tudja milyen, ha nincsenek szabad választások, s ha a társadalom tagjai nem mondhatják el véleményüket, mert letartóztatás jár érte.

Hol volt Fodor Gábor akkor, amikor Orbán Viktor rendőrsége embereket hurcolt el hajnalban a házukból, mert csúnyákat írtak a Facebookon a felcsúti miniszterelnökről? És amikor több mint száz ember ellen indul rémhírterjesztés miatt eljárás egy antidemokratikusan megszavazott törvény alapján? Átaludta? Vagy talán a riviérai villájában karanténozott az egykori korrupt megélhetési politikus? Az is lehet, hogy csak simán harminc ezüstért kezdte most megint egykori gazdája kezét nyalogatni.

Vagy - Hofi Gézát idézve - egyszerűen csak:

"nem találja a helyét, ha nem szaros a szája"

Fodor Gábor előző (második) felesége egyébként már 2016-tól nyíltan a Fidesznek dolgozik, Balog Zoltán regnálása alatt az EMMI miniszteri biztosa volt, később Novák Katalin államtitkár szakmai tanácsadója lett, az általa vezetett intézmény felújítását a Fidesz-kormány tavaly 400 millió forinttal segítette.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. augusztus 3.

"Bizonyos vállalkozók" miatt mondott le a szigligeti polgármester

Lassan tisztul a köd akörül, miért döntött a felállás mellett Balassa Balázs és a teljes képviselő-testület.

  • 2020. augusztus 3.

Lázár szerint ő teniszezni és nem fideszezni jött

Lázár került a Magyar Tenisz Szövetség élére. Nagy visszatérésre ne számítsunk, hiába szerzett pontot, a meccset régen elvesztette.

  • 2020. augusztus 3.

Szijjártó alkalmanként 3 millióért portyázott maszkok után

Idén eddig 154 millióba került nekünk a luxusminiszter utazgatása.