Gyász: megvan a járvány első magyar áldozata

Gyász: megvan a járvány első magyar áldozata

Halálos áldozata van a koronavírus-járványnak Magyarországon - jelentette be Szaniszló Sándor, a 18. kerület DK-s polgármestere. 

Meghalt egy koronavírusos beteg a Szent László kórházban – jelentette be Szaniszló Sándor polgármester. Azért ő, mert az elhunyt 18. kerületi lakos volt.

A HVG információi szerint egy 75 éves emberről van szó, aki tüdőgyulladásban halt meg, de koronavírust állapítottak meg nála, és ez a beteg eddig nem szerepelt a hírekben.

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.