Hadházy ismét parlamenti akcióval hívta fel a figyelmet Orbán hazugságaira - képek

Hadházy ismét parlamenti akcióval hívta fel a figyelmet Orbán hazugságaira - képek

Az Orbánt bármi áron bevédő házmester, Kövér László kitiltotta a Parlament üléséről Hadházy Ákost, amiért ismét rávilágított az igazságra "Stop propaganda!" feliratú táblájával. 

Ma kezdődött az országgyűlés tavaszi ülésszaka. Ilyenkor Orbán minden évben felszólal. Legalábbis ez volt a szokás mostanáig. Mára olyan gyáva lett a felcsúti miniszterelnök, hogy már a házmester Kövér uralma alatt álló ülésteremben sem jelenik meg - erről Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs közös Facebook-bejegyzésben számoltak be. Biztos úgy gondolja Orbán, elég, hogy megtartotta évértékelő hazugságcunamiját vasárnap

 
Persze nem olyan meglepő Orbán gyávasága azok után, hogy októberi parlamenti felszólalásakor Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta. "Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott" feliratú táblát helyezett Orbán elé. Ráadásul még akkor is kudarcot vallott a miniszterelnök, amikor megpróbálta ellopni ezt a táblát Hadházytól. 
Hadházy ezen akciója után a Fidesz-rezsim brutálisan, antidemokratikus módon megszigorította az országgyűlési képviselőkre vonatkozó szabályokat. Lényegében szájzárat akartak tenni az ellenzéki képviselőkre. 

Hadházy Ákos azonban nem engedett Orbán és csicskásai próbálkozásának. Ma ismét molinókat vitt az ülésterembe. Annyi különbséggel, hogy mivel Orbán elkerülte munkahelyét, így egyik fő alattvalójának, Kövér Lászlónak a feje fölé lógatta a "Stop propaganda!" és "A miniszterelnöknek a majorságát!" feliratú tábláit. 

Kövér László jól láthatóan majdnem felrobbant a dühtől, majd miután képes volt megszólalni, kijelentette: kitiltja az ülésről Hadházyt, és a későbbi szankcionálásáról is tájékoztatni fogja.

Hadházy az akcióval kapcsolatban Facebook-oldalán leírta: Kövér László azt akarja, hogy az ellenzéki képviselők a kormány legpiszkosabb hazugságait és hergeléseit, alázásait is csendben, hátratett kézzel, jólfésült szónoklatokkal viseljék el a parlamenti padsorokban. Én ezt nem tudom elfogadni és hiszem, hogy az eddiginél még kevesebb értelme van bent maradni.


 

A független országgyűlési képviselő azt is leírta, nem hajlandó eljátszani, hogy van valódi parlamentünk és nem játssza el, hogy van a „Parlamentnek” még komolysága vagy tekintélye.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.

  • 2020.03.27

Jobbik: vírusügyben lassan, üzleti ügyekben gyorsan lép a kormány

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke szerint Orbán Viktor és a Fidesz egész héten hazudott és becsapta a magyar embereket.