Hadházy ismét parlamenti akcióval hívta fel a figyelmet Orbán hazugságaira - képek

Hadházy ismét parlamenti akcióval hívta fel a figyelmet Orbán hazugságaira - képek

Az Orbánt bármi áron bevédő házmester, Kövér László kitiltotta a Parlament üléséről Hadházy Ákost, amiért ismét rávilágított az igazságra "Stop propaganda!" feliratú táblájával. 

Ma kezdődött az országgyűlés tavaszi ülésszaka. Ilyenkor Orbán minden évben felszólal. Legalábbis ez volt a szokás mostanáig. Mára olyan gyáva lett a felcsúti miniszterelnök, hogy már a házmester Kövér uralma alatt álló ülésteremben sem jelenik meg - erről Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs közös Facebook-bejegyzésben számoltak be. Biztos úgy gondolja Orbán, elég, hogy megtartotta évértékelő hazugságcunamiját vasárnap

 
Persze nem olyan meglepő Orbán gyávasága azok után, hogy októberi parlamenti felszólalásakor Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta. "Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott" feliratú táblát helyezett Orbán elé. Ráadásul még akkor is kudarcot vallott a miniszterelnök, amikor megpróbálta ellopni ezt a táblát Hadházytól. 
Hadházy ezen akciója után a Fidesz-rezsim brutálisan, antidemokratikus módon megszigorította az országgyűlési képviselőkre vonatkozó szabályokat. Lényegében szájzárat akartak tenni az ellenzéki képviselőkre. 

Hadházy Ákos azonban nem engedett Orbán és csicskásai próbálkozásának. Ma ismét molinókat vitt az ülésterembe. Annyi különbséggel, hogy mivel Orbán elkerülte munkahelyét, így egyik fő alattvalójának, Kövér Lászlónak a feje fölé lógatta a "Stop propaganda!" és "A miniszterelnöknek a majorságát!" feliratú tábláit. 

Kövér László jól láthatóan majdnem felrobbant a dühtől, majd miután képes volt megszólalni, kijelentette: kitiltja az ülésről Hadházyt, és a későbbi szankcionálásáról is tájékoztatni fogja.

Hadházy az akcióval kapcsolatban Facebook-oldalán leírta: Kövér László azt akarja, hogy az ellenzéki képviselők a kormány legpiszkosabb hazugságait és hergeléseit, alázásait is csendben, hátratett kézzel, jólfésült szónoklatokkal viseljék el a parlamenti padsorokban. Én ezt nem tudom elfogadni és hiszem, hogy az eddiginél még kevesebb értelme van bent maradni.


 

A független országgyűlési képviselő azt is leírta, nem hajlandó eljátszani, hogy van valódi parlamentünk és nem játssza el, hogy van a „Parlamentnek” még komolysága vagy tekintélye.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Az MSZP tisztességes béreket és erős dolgozói jogokat, szakszervezetet követel

Mivel a kormány NEM törődik a munkavállalókkal, így az MSZP áll ki értük. Az ellenzéki párt követeli a dolgozók jogainak azonnali helyreállítását, és tisztességes béreket. Az MSZP azt javasolja, hogy a szakszervezetek is gyűjthessenek 1 százalékot.

  • 2020.06.04

MSZP: minden érintettnek azonos összegben járjon a 13. havi nyugdíj

A jó 13. havi nyugdíj igazságos, tisztességes és mindenkinek azonos összegben jár - mondta a Parlamentben Korózs Lajos, a szocialisták képviselője.

  • 2020.06.04

Varga Zoltán: szemfényvesztés a fideszes 13. havi nyugdíj

Szó sincs 13. havi nyugdíjról, ez az intézkedés szemfényvesztés, mert a kormány nem orvosolja a jelenlegi problémákat, az ütemezéssel és az összegekkel ez a lépés nem elég - mondta a Parlamentben Varga Zoltán, a DK képviselője.