Hálával tartozunk a koronavírus ellen küzdő ápolóknak, orvosoknak!

Hálával tartozunk a koronavírus ellen küzdő ápolóknak, orvosoknak!

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet üzent a koronavírussal fertőzötteket ápolóknak: Tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. Ti megcsináljátok.

Megható üzenetet tett közzé Facebook-oldalán a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet. Szívbemarkoló szolidaritás alakult ki hazánk egészségügyi dolgozói közt.  

Az intenzív osztály mondott köszönetet koronavírussal fertőzötteket gyógyító orvosoknak, ápolóknak példaértékű kitartásukért. 

Mint írják, tudják, milyen egy intenzív osztályon, súlyos betegséggel küzdő ember ágya mellett állni. Azt azonban el sem tudják képzelni milyen lehet a koronavírussal fertőzötteket gyógyító orvosoknak, ápolóknak.

Kávét, csokit, gyümölcsöt, bármit szerettek volna küldeni hősies kollégáiknak. A dél-pesti egyesített kórház ápolási igazgatóját azonban annyira meghatotta felajánlásuk, hogy csak annyit tudott mondani, már az is elég, hogy ez valakinek az eszébe jutott. 

A kardiológiai intézet dolgozói hozzátették:

Büszkék vagyunk Rátok, és az intenzív osztályunkról üzenjünk: tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. Ti megcsináljátok. Mi nagyon szurkolunk nektek, akik láthatatlanul harcoltok értünk. Köszönjük, hogy vagytok!

Végül arra kérnek mindenkit, csatlakozzon hozzájuk. Üzenjenek azoknak, akik most is ott vannak és helyt állnak!

(Kiemelt kép: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.14

Karácsony: a lengyel választás számunkra is reményt adott

Nehezített pályán, államilag finanszírozott lejáratókampány és irtózatos ellenszél dacára elvszerű és dinamikus kampánnyal a demokrácia, a tolerancia és a jogállam hívei közös táborba szervezhetők - vonta le a tanulságot Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.14

2830 milliárdot költenek az egészségügyi dolgozók béremelésére – nem Magyarországon

A francia kormány a valaha volt legnagyobb béremelésére készül, miközben itthon Orbán tönkrevágta az ellátást.

  • 2020.07.14

Az NKA szerint a kormánypropaganda = kultúra

40 milliót kapott a fideszcsicska Pesti Srácok kiadója, 50 milliót a kultúrharcos Szakács Árpád cége a Nemzeti Kulturális Alaptól.