Hálával tartozunk a koronavírus ellen küzdő ápolóknak, orvosoknak!

Hálával tartozunk a koronavírus ellen küzdő ápolóknak, orvosoknak!

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet üzent a koronavírussal fertőzötteket ápolóknak: Tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. Ti megcsináljátok.

Megható üzenetet tett közzé Facebook-oldalán a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet. Szívbemarkoló szolidaritás alakult ki hazánk egészségügyi dolgozói közt.  

Az intenzív osztály mondott köszönetet koronavírussal fertőzötteket gyógyító orvosoknak, ápolóknak példaértékű kitartásukért. 

Mint írják, tudják, milyen egy intenzív osztályon, súlyos betegséggel küzdő ember ágya mellett állni. Azt azonban el sem tudják képzelni milyen lehet a koronavírussal fertőzötteket gyógyító orvosoknak, ápolóknak.

Kávét, csokit, gyümölcsöt, bármit szerettek volna küldeni hősies kollégáiknak. A dél-pesti egyesített kórház ápolási igazgatóját azonban annyira meghatotta felajánlásuk, hogy csak annyit tudott mondani, már az is elég, hogy ez valakinek az eszébe jutott. 

A kardiológiai intézet dolgozói hozzátették:

Büszkék vagyunk Rátok, és az intenzív osztályunkról üzenjünk: tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. Ti megcsináljátok. Mi nagyon szurkolunk nektek, akik láthatatlanul harcoltok értünk. Köszönjük, hogy vagytok!

Végül arra kérnek mindenkit, csatlakozzon hozzájuk. Üzenjenek azoknak, akik most is ott vannak és helyt állnak!

(Kiemelt kép: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.