Hiánycikk az arcmaszk Magyarországon! Miért tétlen a kormány?

Hiánycikk az arcmaszk Magyarországon! Miért tétlen a kormány?

Megkíséreltünk arcmaszkot vásárolni, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy valóban hiánycikk lett-e nálunk is. Egyik patikában sem kaptunk. A felkészülés teljes hiánya jellemzi a kormányt, közben a vírus már a határainknál tart.

Utánanéztünk, hogy valóban elfogytak-e az egészségügyi arcmaszkok a magyar patikákból is, és megdöbbenve tapasztaltuk, hogy

sem Budapesten, sem vidéken nem sikerült beszereznünk a védőeszközt. 

Az online webáruházakon is ugyanez a helyzet. A Benu gyógyszertár teljesen kifogyott:

 

A koronavírus már rég nem egy kínai fertőzés, amit kordában tartanak a Távol-Keleten. Európában rohamosan terjed, és nem csak Olaszország érintett.

Friss hír, hogy a közvetlen szomszédunkban, Ausztriában és Horvátországban is felütötte fejét a kór.

Az elmúlt néhány napban magyar beteget is regisztráltak. A határainkat megvédheti a kerítés a menekültektől és az állítólagos "árokásó" migránsoktól, de a koronavírus ellen nem fog védelmet nyújtani.

Az arcmaszkok hiánya tökéletesen jelzi, hogy a magyarok elvárják a kormánytól, hogy hatékony, szakmai védelmet szervezzenek meg. A Fidesz ezzel szemben két dolgot tesz:

  1. Tehetetlenségét bizonyítja, néha bemondatva a köztévén, hogy Magyarországon (még) nem jelent meg a vírus, közben ölbe tett kézzel várja a vuhani sültgalambot.
  2. Totális pánikban van, és talán a politikusai maguknak és a hozzátartozóiknak vásárolták fel az arcmaszkokat, mert fogalmuk nincs, mit tegyenek. 

Orbán pontosan úgy viselkedik, mint bármelyik diktátor egy válsághelyzetben:

úgy tesz, mintha minden rendben lenne, és inkább fordít energiát a hamis látszat fenntartására, mint a valódi cselekvésre.

Az ellenzéki vezetésű önkormányzatok megkezdték helyben a védekezést, mert nyilvánvalóvá vált, hogy a Vámpírkormányra nem számíthatnak, ha meg akarják óvni a magyarokat, akik védelmére felesküdtek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.