Így mosdatja az Origo kamuportál a fideszeseket

Így mosdatja az Origo kamuportál a fideszeseket

Miközben az Origo kétségbeesetten próbál minden és mindenki ellen gyűlöletet kelteni és bevágódni Orbánnál, addig a fideszes csicskákat a legátlátszóbb módon védelmezik. 

Az év elején beizzított fideszes gyűlöletcunami nem kímélte a cigányokat, az ellenzéki politikusokat és a Fidesznek nem tetsző ügyvédeket sem.

Csakhogy ezzel nagyon mellélőttek Orbánék.

Kiderült ugyanis, hogy valójában a fideszes ügyvédek azok, akik az elítélteken jó pénzt keresnek. Egy fideszesekhez nagyon is közelálló debreceni ügyvéd irányításával működő  iroda például 1880 ügyben 814 millió forint kártalanítást sajtolt ki az államból a fogvatartott ügyfeleinek - írt meg a 24.hu.

A fideszes ügyvédi iroda intézte Magyarországon a második legtöbb börtönkártérítési pert. A fagyi tehát visszanyalt. 

De még ennél is viccesebb és egyben szánalmasabb, ahogy Orbán legfőbb propagandistái, az Origonál ezt megpróbálták eltitkolni. Be akartak vágódni a miniszterelnöknél, így írtak egy cikket azokról az ügyvédi irodákról, amelyek több börtönkártalanítási ügyben is eljártak. Azt azonban már nem írták le, hogy a legtöbb ilyen ügyben a Fidesz-csicska debreceni ügyvédi iroda járt el. 

Ezek az aljas propagandisták odáig süllyedtek, hogy olyan ügyekben próbálják tovább hergelni a társadalmat és szavazatokat szerezni a Fidesznek, amik valójában gazdájuknak, Orbán Viktornak kínosak leginkább. Nemcsak gátlástalanok, de hülyék is.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.05

Kutatás: A Fidesz bármely jelöltjét megverné Karácsony Gergely

Ha most tartanák a választást Budapesten, nem lenne ellenfele a köztársaságpárti összefogás főpolgármesterének.

  • 2020.08.05

Átfogó állatvédelmi törvényjavaslatot dolgozott ki a Demokratikus Koalíció

A DK elkészítette állatvédelmi törvényjavaslat-csomagját, amivel hét törvényt is módosítana a párt - közölte Arató Gergely elnökségi tag.

  • 2020.08.05

Mátrai-gate: drágább a szemétválogató, mint maga az erőmű

Máig tisztázatlan, hogy pontosan mennyit szurkolt le az állam Mészáros Lőrinc strómannak a Mátrai Erőműért. Nemcsak a titkolózás óriási, de a kavarás is.