Jogerős: A Fidesz-propaganda hazudott László Imréről

Jogerős: A Fidesz-propaganda hazudott László Imréről

A fideszes lakájmédia által koholt vádak az elejétől a végéig hazugságok voltak.

Minden létező eszközt bevetett a Fidesz László Imre ellen a tavaly októberi választási kampányban. Attól sem riadtak vissza, hogy a nap minden percében hazugságokat terjesszenek róla. Az újbudai emberek azonban átláttak a szitán és nagy többséggel választották meg polgármesternek a DK-s politikust.

Másodfokon is buktak.

Már a kampányban pert indított a kormánypárti szennyportálok ellen László Imre. A Pestisrácok ellen első fokon is megnyerte a part. De a propagandisták mondvacsinált indokokkal tagadták meg a helyreigazítás közzétételét. Most azonban másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla is kimondta, hogy:

"A fideszes lakájmédia által koholt vádak az elejétől a végéig hazugságok voltak, és kötelezte a Pesti Srácok álhírportál kiadóját a perköltségek megfizetésére és a helyreigazítás közzétételére."

Az ítélet ellen fellebbezésnek helye nincs.

Már a saját híveik sem hisznek a kormánypropaganda hazugságainak. Ideje lenne szögre akasztaniuk a tollat!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.