Karácsony Gergely: A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés

Karácsony Gergely: A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés

A főpolgármester szerint mindannyiunk érdeke, hogy egy olyan városban éljünk, amely ösztönzi a gyermekvállalást, és ahol szívesen alapítanak a városlakók családot.

Karácsony Gergely facebook bejegyzésében jelentette be, hogy a Fővárosi Önkormányzati is támogatja a Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez.

A budapesti Városházára is kikerült egy babazászló.
Fontos, hogy a gyermekek érdekeit, biztonságos fejlődésüket tartsuk szem előtt. Ezért is szeretnénk együttműködni a mozgalommal a kismama barát város megteremtésében, legfőképpen a közlekedés és a közterületek fejlesztése területén - írta a főpolgármester.
Karácsony Gergely nem száll be a zászlóháborúba, amit a Fradi ultráinak egy csoportja kezdett, amikor eltávolították a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett szivárványos zászlót. Csakúgy, mint Kunhalmi Ágnes, a főpolgármester is igazi demokrata, aki hisz az emberek egyenlőségében. Karácsonyt nem érdekli, hogy a babazászló valójában a hivatásos, fideszes médiaprovokátor, Gajdics Ottó kezdeményezése. A jó ügy mellé odaáll, akárkinek az ötlete is volt.

 

Karácsony Gergely sok ember életét mentheti meg. Lerövidítik a rákgyanús betegek diagnosztikai vizsgálatainak várólistáit.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

A piáló Orbán Viktorral ünnepelhetjük az egymillió alkoholista országát

10 éves a pálinkafőzés szabadsága, a miniszterelnök ezt pálinkanyakalással ünnepelte meg. Így mutat példát a fiataloknak egy felelőtlen vezető.

  • 2020.09.28

DK: Már Matolcsyék is elismerik, hogy brutális áremelkedés vár ránk

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, azonnal kezdjen gazdasági válságkezelésbe.