Kiakadt Orbánra a Magyar Kórházszövetség

Kiakadt Orbánra a Magyar Kórházszövetség

Orbán próbál úgy csinálni, mintha hirtelen elkezdte volna érdekelni a magyarországi egészségügy helyzete. Valójában azonban az orvosi eszközök cseréje lenne a legfontosabb, nem pedig az általa beharangozott festegetés!

Orbán végre észrevette, hogy egy egész országnak van elege abból, hogy nem hajlandó egyáltalán foglalkozni a tragikus állapotban lévő egészségügy helyrehozásával. Persze most sem hazudtolta meg magát a miniszterelnök, sikerült a lehető legértelmetlenebb állintézkedéseket kiötlenie. 

Orbán és csicskái a valóban fontos ügyekkel továbbra sem foglalkoznak.

Most éppen a Magyar Kórházszövetség elnöke magyarázta el a Növekedés.hu-nak, mennyire látszik, hogy Orbánt valójában a legkevésbé sem izgatja a magyar egészségügy. Ficzere Andrea szerint sokkal-sokkal fontosabb lenne a 10 évnél is régebbi orvostechnikai eszközök cseréje, valamint a klimatizálás megoldása, mint a kórtermek és várók kifestése. A klimatizálás hiányának következtében kialakuló szövődmények kezelése, illetve a betegek és a munkatársak rossz komfortérzetével kapcsolatos problémák ugyanis sokkal nagyobb terhet rónak az intézményekre.

A Kórházszövetség elnöke azt is elmondta, mára a bérek emelése is elengedhetetlenné vált. A  szakdolgozók, az orvosok és a műszaki, gazdasági területen dolgozók bérének is el kell érnie az uniós átlagot. 

Az oktatás siralmas helyzetéről egy szót sem szólt Orbán

Orbán Viktor miniszterelnök rendkívül hosszan beszélt ma, de sok beszédnek sok az alja. Volt itt migránsokkal riogatás, némi sorosozás és a saját teljesítményük fantasztikusnak ítélése, a keleti nyitás egekig magasztalása és a szokásos győzelmi hazugságok sora. Eztuán következtek a konkrétnak tűnő, de főként vágyakat kifejező ígéretek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.06

Javaslatot dolgozott ki az MSZP az EU-források felhasználására

Hétpontos javaslatcsomagot dolgozott ki az MSZP az Európai Unió következő hétéves költségvetési forrásainak magyarországi felhasználására - közölte Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője szombati videóüzenetében.

  • 2020.06.06

DK: Szabadstrandot minden balatoni településre!

Törvénymódosítást kezdeményez a Demokratikus Koalíció (DK) azért, hogy minden balatoni településnek ki kelljen jelölnie a területén ingyenesen használható szabadstrandot - jelentette be a párt frakcióvezető-helyettese szombati online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.