Kirúgta Trócsányit az Európai Parlament bizottsága

Kirúgta Trócsányit az Európai Parlament bizottsága

A fideszes Trócsányi lebukott, hogy hazudott az Európai Parlament jogi bizottságának, alkalmatlan az általa megpályázott pozícióra. Nem kérdés: ha más bábot jelöl a tisztségre Orbán Viktor, az is ugyan ilyen alkalmatlan lesz!

Nagyon úgy néz ki, hogy a hazugságon kapott fideszes Trócsányi László nem lesz uniós bővítésért felelős biztos. Az EP jogi szakbizottsága megállapította, hogy Orbán Európai Parlamentbe küldött bábjának anyagi érdekei összeférhetetlenek a megpályázott pozícióval. A szakbizottság tehát arra kérte Ursula von der Leyent, jelöljön mást erre a tisztségre.

Megpróbálta, de nem tudta becsapni az EP jogi bizottságát Trócsányi

Trócsányi Lászlónak nem sikerült becsapnia az Európai Parlament jogi bizottságát. A fideszes politikus azt hazudta, hogy 2014 és 2019 között nem vállalt semmilyen kormányzati megbízást a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda, ami a résztulajdonában áll. 

Azonban a Momentum Facebook-posztjából is bebizonyosodott, hogy ez hazugság. Ugyanis 2018-ban az ominózus ügyvédi iroda szerződést kötött a Miniszterelnökséggel, hogy a Fidesz-kormányt képviselje egy paksi bővítésről szóló perben. Ráadásul jogi tanácsadást is nyújtott a Miniszterelnökséget vezető miniszternek.

Orbánék nem fognak alkalmas jelöltet keresni!

A jogi szakbizottság szóvivője azt nyilatkozta, a döntés alapján a magyar kormánynak új biztost kell keresnie.

Ne legyen kétségünk afelől, hogy Orbán és fideszes potentátjai nem tudnak és nem is akarnak erre a pozícióra alkalmas jelöltet állítani. Ugyan olyan fideszes érdekeket szolgáló bábot jelölnélek a tisztségre, mint Trócsányi. Mert Orbán és kormánya nem a magyarokat, nem az európaiakat, csak és kizárólag a fideszes lopásokat szolgálja.  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.05

Kutatás: A Fidesz bármely jelöltjét megverné Karácsony Gergely

Ha most tartanák a választást Budapesten, nem lenne ellenfele a köztársaságpárti összefogás főpolgármesterének.

  • 2020.08.05

Átfogó állatvédelmi törvényjavaslatot dolgozott ki a Demokratikus Koalíció

A DK elkészítette állatvédelmi törvényjavaslat-csomagját, amivel hét törvényt is módosítana a párt - közölte Arató Gergely elnökségi tag.

  • 2020.08.05

Mátrai-gate: drágább a szemétválogató, mint maga az erőmű

Máig tisztázatlan, hogy pontosan mennyit szurkolt le az állam Mészáros Lőrinc strómannak a Mátrai Erőműért. Nemcsak a titkolózás óriási, de a kavarás is.