Komjáthi: járvány idején fizessenek teljes bért a multik!

Komjáthi: járvány idején fizessenek teljes bért a multik!

Joggal várható el a Magyarországon működő multiktól, hogy a karanténba kényszerült dolgozóiknak teljes munkabért fizessenek a járvány ideje alatt - írja Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke.

Véleményem szerint, azok a multi cégek, akik hosszú éveken keresztül élvezték a magyar adóparadicsom előnyeit, most visszaadhatnának valamicskét a magyar adófizetőknek - írja Facebook-oldalán Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke.

A politikus oldalán úgy folytatja: "nem fizettek, vagy csak alig adót, brutális kedvezményeket, támogatásokat kaptak a kormánytól. Ezért szerintem joggal elvárható, hogy a karanténba kényszerült dolgozóiknak teljes munkabért fizessenek!"

Az MSZP alelnöke hozzáteszi: "szerintem joggal elvárható, hogy jelentős összeggel szálljanak be a magyar egészségügy, a járvány leküzdésének támogatásába! Ezek a égek eddig élvezték és kihasználták a globalizáció minden előnyét. Globális járvány van. Itt az ideje, hogy most ők hozzanak áldozatokat!"

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.