Komjáthi: járvány idején fizessenek teljes bért a multik!

Komjáthi: járvány idején fizessenek teljes bért a multik!

Joggal várható el a Magyarországon működő multiktól, hogy a karanténba kényszerült dolgozóiknak teljes munkabért fizessenek a járvány ideje alatt - írja Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke.

Véleményem szerint, azok a multi cégek, akik hosszú éveken keresztül élvezték a magyar adóparadicsom előnyeit, most visszaadhatnának valamicskét a magyar adófizetőknek - írja Facebook-oldalán Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke.

A politikus oldalán úgy folytatja: "nem fizettek, vagy csak alig adót, brutális kedvezményeket, támogatásokat kaptak a kormánytól. Ezért szerintem joggal elvárható, hogy a karanténba kényszerült dolgozóiknak teljes munkabért fizessenek!"

Az MSZP alelnöke hozzáteszi: "szerintem joggal elvárható, hogy jelentős összeggel szálljanak be a magyar egészségügy, a járvány leküzdésének támogatásába! Ezek a égek eddig élvezték és kihasználták a globalizáció minden előnyét. Globális járvány van. Itt az ideje, hogy most ők hozzanak áldozatokat!"

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.