Kövér módszer: A DK nem tud többet uniós zászlót kifüggeszteni a Parlamentre

Kövér módszer: A DK nem tud többet uniós zászlót kifüggeszteni a Parlamentre

Kövér László, 2020 bajszos szarja megint kitett magáért. Képes volt elköltöztetni a Demokratikus Koalíciót a Parlamentben, hogy többé ne tudják kifüggeszteni az uniós zászlót az épület oldalára. 

A DK-t másik irodába költöztetik a Parlamentben, hogy többé ne függeszthessenek ki uniós zászlót - ezt a párt közölte.

A Demokratikus Koalíció egy “Kövér elintézte: itt sem lóg többé EU-zászló!” feliratú molinó kifüggesztésével búcsúzik jelenlegi parlamenti frakcióirodájától.

Mint ismert, a párt az elmúlt években számtalanszor adott hangot véleményének azzal, hogy a Kossuth-térre néző parlamenti irodájuk ablakán lógattak ki különböző molinókat. A számtalan alkalommal kifüggesztett uniós zászló mellett lógattak már ki szivárványos zászlót, putyinos molinót, de a járvány kezdetén egy ilyen transzparensen mondtak köszönetet az ország valódi hőseinek is.

Ilyen többé nem lesz. A DK-t ugyanis egy másik irodába helyezik, amely - véletlenül - csak belső udvarra néző ablakokkal rendelkezik.

Még szerencse, hogy az Orbán-kormány “soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattassa a vele egyet nem értőket”, mert nehéz belegondolni, hogy mit tennének, ha mégis ilyesmire szánnák el magukat - reagált a párt a történtekre. 

Hozzátették: A 2022-es kormányváltás után nem valamelyik ablakból fog uniós zászló lógni, hanem visszakerül méltó helyére, az Országházra, a magyar zászló mellé.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.