Láng Zsolt a mostani helyzetben is csak hazudozni és vádaskodni tud

Láng Zsolt a mostani helyzetben is csak hazudozni és vádaskodni tud

Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, a II. kerület korábbi polgármestere bement az (igazságtól) független HírTV-be és különböző hazugságokkal vádolta Karácsony Gergelyt. Persze nem annyira meglepő ez a fideszcsicskától.

Kezdetektől fogva kettős beszédet folytat Karácsony Gergely főpolgármester – hangzott el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Ma úgy fogadta el a főváros újraindításával kapcsolatos gazdasági tervet a főpolgármester, hogy azt nem vitatta meg minden illetékessel – mondta el a HírTV műsorában Láng Zsolt.

Érdekes módon ez nem zavarta a fideszcsicskát, mikor pártja benyújtotta a törvényjavaslatot, mely teljhatalmat adott Orbán Viktor kezébe. Akkor nem emelt szót az ellen, hogy a felcsúti miniszterelnök egyértelművé tette nem akar semmilyen kérdésben érdemi vitát folytatni, neki csak a mögötte ülő 133 bátor emberre van szüksége.

Láng állítása azért sem állja meg a helyét, mert Karácsony Gereglyék korábban egyeztettek a főváros gazdasági terveiről. A fideszcsicska szerint azonban a főpolgármester csak egy "röpiratot" mutatott be nekik, amin nem tudtak eligazodni, semmi érdemi információt nem tartalmazott. 
Karácsony Gergely nem a fővárossal foglalkozik, hanem a Facebook-on keresztül próbál politizálni. Az általa ma elfogadott programban többek között olyan állítások szerepelnek, hogy Budapesten „hatalmas” a kulturális szegénység, és ennek megszüntetéséért semmit sem tesz a kormány. De a „röpiratban” az is szerepel, hogy független gazdasági elemzők szerint az ország az elmúlt években nagyon rossz gazdasági mutatószámokat produkált - mondta cinikusan a korábbi polgármester. 

Láng Zsolt korábban is híres volt igazmondó képességéről

Teljesen hihető volt, mikor azt mondta 154 szabadnapja maradt bent, és követelte az őt követő Őrsi Gergely polgármestertől, hogy a kerület fizessen ki számára 7,3 millió forintot. Amit persze 3 milliós végkielégítése mellé kapott. Érdekes módon az egyik olyan napon, mikor papíron a hivatlban volt, fotó készült róla, amint Gulyás Gergellyel sörözik Franciaországban.

A fideszcsicska összegezte modandóját a lakájmédia nézőinek, kihangsúlyozva, hogy Karácsony Gergely valójában látvány politizál, érdemi dolgot nem tesz a fővárosért. Csak azt nem értjük, hogy akkor ő mit csinál? Karácsony Gergely ugyanis minden Fidesz általi nehezítés ellenére például 20 ezer koronavírus tesztet szerzett be a fővárosnak, segítve több kerületet is. Karácsony Gergely már március közepén arra szólította fel a kormányt, hogy minél többet teszteljenek.

Budapest Restart címmel 7+1 pontos javaslatcsomagot dolgozott ki a főváros felelős újranyitásért a főpolgármester, aki a dokumentumban javaslatokat fogalmazott meg a kormánynak, és a fővárosi hatáskörben meghozandó döntésekről írt.

Láng Zsolt nem először vádolja hazugságokkal Karácsony Gergelyt, korábban a Pesti úti Idősek Otthona miatt fröcsögött. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.

  • 2020.07.10

Koronavírus-gócpont alakult ki Tállai András birodalmában

A Fidesz-csicska által vezérelt városban igyekeznek elsunnyogni a balhét.