Láng Zsolt most is csak vádaskodik

Láng Zsolt most is csak vádaskodik

Láng Zsolt (Fidesz) a II. kerület korábbi polgármestere, a fővárosi Fidesz-frakció vezetője még a járványhelyzetben is csak a sárdobálással, vádaskodással, hazugságok terjesztésével van elfoglalva.

Láng az elmúlt napokban végighaknizta a Fidesz médiát

A fideszcsicska szerint Karácsony Gergely főpolgármester menekül a felelősség elől. "A közösségi médiában erős a kommunikáció", de a rendeleteken és a valódi munkán nem látható, éppen hol tart a főváros - mondta Láng Zsolt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az egykori polgármester még mindig azon lovagol, hogy szerinte Karácsony Gergely a felelős a Pesti Úti Idősek Otthonában történtek miatt. Még a főpolgármester által bemutatott bizonyítékokat is megkérdőjelezte a rádióban. 

A Magyar Hírlapnak azt nyiltakozta a BKV-járatritkítás, a fizetős parkolás erőltetése, a Pesti úti idősek otthonában kialakult krízis vagy a fővárosi helyiségbérlők bizonytalan helyzetbe hozása a hozzá nem értés bizonyítékai.

Láng újra felemlegette, hogy nem volt orvos az idősek otthonában. Korábban Karácsony Gergely már reagált erre: "A Pesti úti Idősek Otthonában a tisztiorvosi ellenőrzés nem találta ott az intézmény szerződött háziorvosát. Nagy baj lett volna, ha ott találja, hiszen éppen ők helyezték karanténba."

A valóság az, hogy Orbán Viktor emberei felelősek az idősotthonokban bekövetkező katasztrófáért, és éppen Karácsony Gergely volt az, aki még időben szólt, hogy tenni kell valamit, különben baj lesz, csakhogy a Fidesz-csicskák nem hallgattak rá!

Szerintem az egymásra mutogatásban nem vagyunk egyformán sárosak. Úgy indult el, hogy a kormány elkezdett hazudni, mint az állat, mi pedig nyilvánosságra hoztunk olyan dokumentumokat, amelyek ezeket a hazugságokat cáfolták" - mondta Karácsony Gergely az ATV műsorában.

Nem csak karácsony Gergelyt, hanem más ellenzéki politikusokat is vádol

"2009-ben, a Bajnai-csomag elfogadásakor a szocialista és liberális képviselők – például Botka László, Horváth Csaba, Tóth József, Gy. Németh Erzsébet – lelkesen megszavazták a 197 milliárd forintos forráselvonást a helyhatóságoktól. Ennek is volt a következménye, hogy a második Orbán kormánynak mintegy ezernégyszázmilliárd forintnyi adósságtól kellett megszabadítania az önkormányzati rendszert. Tehát amikor az ellenzéki polgármesterek mindenféle túlzó, néha egyenesen a jó ízlést sértő kijelentéseket tesznek, petíciókat írogatnak alá, a saját megbízatásukra való alkalmatlanságukat és méltatlanságukat deklarálják" - mondta a Magyar Hírlapnak.

Láng Zsolt azzal kapcsolatban, hogy Soros György pénzt utalt Budapestnek, amelyet a főváros a járvány elleni védekezés költségeibe forgatott be, azt mondta: várhatóan május második felétől kifelé halad majd az ország a koronavírus-járványból, és a pénzügyi ellenőrző bizottság az elmúlt hónapok gazdasági kiadásait átnézve ellenőrizni fogja, hova mennyi pénz ment - mondta a Kossuth rádióban.

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.

  • 2020.07.10

Meghalt Koncz Ferenc fideszes parlamenti képviselő

Közlekedési balesetben elhunyt a Fidesz országgyűlési képviselője, Koncz Ferenc, aki korábban Szerencs polgármestere is volt.