Lebukott a fideszes hazugsággyár - FFF

Lebukott a fideszes hazugsággyár - FFF

FideszFéknyúzFigyelő sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Most éppen azt, amikor muszáj volt igazat írniuk. Nem minden kamuhír bukik meg a fideszesek körében, de néha akad olyan hazugság, amit már nincs hova rejteni.

Szó szerint idézzük a Ripost legigazabb cikkét, a helyreigazítást. A Jobbikkal kapcsolatban ugyanis úgy döntött a Fidesz-csicska portál, hogy jó lesz az fantáziából is, nem kell ragaszkodni a valósághoz.

"Az internetes portálunkon 2018. május 13-án »Csaltak a Jobbik kongresszuson. Az alapszervezetek 11 százalékát tüntették el, hogy ne győzhessen Toroczkai« címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy csalás történt a Jobbik Magyarországért Mozgalom 2018. május 12-i tisztújító kongresszusán.

Valótlanul állítottuk, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom a 2018. május 12-i tisztújító kongresszusa előtti időszakban az alapszervezetek 11 százalékát szüntette meg és, hogy a megszüntetett szervezetek között kizárólag olyanok voltak, amelyek Toroczkai László pártján álltak a tisztújítás során.

Azt a valós tényt, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöksége feloszlatta a párt székesfehérvári alapszervezetét, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy erre azért került sor, mert Toroczkai László mellett álltak ki a pártban esedékes tisztújítás során."

"A valóság ezzel szemben az, hogy a 2018. május 12-i tisztújító kongresszust közvetlenül megelőző időszakban a Jobbik Magyarországért Mozgalom a közel 700 alapszervezete közül hetet oszlatott fel, de ezek közül egyik, így a székesfehérvári esetében sem Toroczkai László elnökjelöltségének támogatása volt a döntés indoka."

Úgy tűnik, hogy a Fidesz keze is csak addig ér, ameddig alulról szerveződve, a lakosság részéről rá nem világítunk a mocskosságaikra. Épp ezért fontos, hogy minél több ehhez hasonló cikk szülessen!

Sorozatunk korábbi részeiben bemutattuk a fideszes lakájmédia legalávalóbb és néha legnevetségesebb hazugságait.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.11

Extraprofitot zsebel be az állam a mesterségesen magasan tartott lakossági gázárakon

A 2013-as "rezsicsökkentés" kampány óta a vámpírkormány nem csökkentette a lakossági gázárakat. Pedig a világpiaci ár alapján megtehetné.

  • 2020.08.11

Borkai nem kér bocsánatot, sőt, büszke az érdemeire, és tiszteletet követel magának

Úgy tűnik, mintha a volt polgármester azt várná, hogy meghajoljunk előtte.

  • 2020.08.11

Mészáros luxusvillája is viszi a pénzt rendesen

Papíron egy olyan horvát cég tulajdonában áll, ami bevételt semennyi nem tud felmutatni. Kiadást és veszteséget viszont annál többet.