Lehet, hogy koronavírus miatt halt meg egy 99 éves nő Budapesten

Lehet, hogy koronavírus miatt halt meg egy 99 éves nő Budapesten

Korona fertőzéssel kezelik annak az idős nőnek a lányát, aki szerdán tüdőgyulladásban halt meg a Szent Imre Kórházban. Korábban sikeres életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A kórházban lánya is sokat látogatta.

Hamarosan betöltötte volna a 100-at az a nő, aki szerdán halt meg a Szent Imre Kórházban.

Február 29-én életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Orvosai szerint jól sikerült, pár napon belül hazaengedték volna. Hétfőn viszont belázasodott és tüdőgyulladást kapott. Szerda este hunyt el.

Nem tudni biztosan, hogy koronavírus okozta-e a halálát. Lányáról viszont kiderült: fertőzött.

Az elhunyt lánya is hétfő óta küzdött koronavírus-gyanús tünetekkel. Többek között lázas is volt. Két alkalommal is járt háziorvosánál, de mindkétszer hazaküldték. Azt mondták, csak sima influenzája van. Csütörtök éjszaka annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani.

Először agyvérzésre gyanakodtak nála, ezért megfelelő védőfelszerelés nélküli orvosok és ápolók is kapcsolatba kerültek vele. Mikor kiderült, hogy tüdőgyulladása van elkülönítették.

Több, mint egy nap telt el, mire elvégezték rajta a koronavírus-tesztet.

Kiderült, hogy fertőzött. Átszállították a Szent László kórházba. Állapota súlyos. Családtagjain ekkor már soron kívül tesztelték.

Édesanyja, az elhunyt idős nő zárójelentése még nem készült el. Nem tudni, hogy koronavírusba halt-e bele. Amennyiben bebizonyosodik, hogy igen, még akkor is kérdés, hogy lányától kapta-e el vagy a kórházban fertőződött meg.

Mindenképp fontos lenne, hogy a legkisebb koronavírus-gyanú esetén teszteljék a betegeket, hogy elkerülhetőek legyenek az ehhez hasonló esetek.

A magyar protokoll viszont egyelőre nem elég szigorú.

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.