LMP: az emberek biztonságát kell szem előtt tartani

LMP: az emberek biztonságát kell szem előtt tartani

Keresztes László Lóránt szerint több helyen kell előírni a maszkviselést, és azonnal cselekedni kell az egészségügy újraindítása érdekében.


Az LMP frakcióvezetője hangsúlyozta: pártja mindig olyan döntéseket vár a kabinettől, amelyek az emberek biztonságát helyezik előtérbe.A járvány után az aktív ágyakat vissza kell adni az ellátórendszernek, és rendezni kell a béreket az egészségügyben.

A koronavírussal kapcsolatos pontos területi adatokat át kell adni a településvezetőknek, hogy felelősségteljes döntést hozhassanak - mutatott rá.

Keresztes László Lóránt szorgalmazta az önkormányzati megszorítások azonnali leállítását, és szólt a munkanélkülivé válókról is: a nagyberuházások leállítása miatt felszabadult forrásokból is segíteni kell őket. Úgy ítélte meg: a járvány után várhatóan megváltozik a világgazdaság filozófiája, ezért - mondta - az önellátásra, a javak regionális előállítására kell törekedni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Már 80 ezren aláírták a "STOP Balaton-törvény!" petíciót

Hatalmas ellenállás alakult. Már csaknem 80 ezren állnak ki a Balaton és természeti kincseinek megóvása érdekében.

  • 2020.05.28

Szabó Szabolcs rámutatott: Orbánék nagyon trükkösen szüntetik meg a válsághelyzetet

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője szemléletesen mutatta be Orbán trükközését.

  • 2020.05.28

DK: a kormány adja vissza az önkormányzatoktól elvett forrásokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy adja vissza az önkormányzatoknak a koronavírus-járvány során tőlük elvett forrásokat.