Lovasi András páros lábbal szállt bele az ellenzékbe

Lovasi András páros lábbal szállt bele az ellenzékbe

Lovasi András a Kiscsillag frontembere nem elég, hogy a szexbotrányos Borkai utódját promotálja Győrben, most a (végre egységes) ellenzékbe kötött bele.

Nincs semmi meglepő abban, ha egy zenész szeretne még több millát "összekalapozni," főleg, ha már - ahogy nagyanyáink mondanák - "benne van a korban".

Mi más is hozhatna több pénzt, mint a NER kegyeltjeként betölteni azt az űrt, ami a Fideszt lassan megfojtja: a Vámpírkomány-közeli művészek hiányát.

Lovasi pár éve még az ellenzékben látta a "lehetőséget"

2018. áprilisában az énekes videóban is bejelentette, hogy körzete legesélyesebbnek tartott ellenzéki jelöltjének, Mellár Tamásnak adja voksát, mivel neki is elege van a NER-ből.

Mostanra az ellenzékből lett elege. A Magyar Narancsnak beszélt arról, hogy milyen politikai irányvonal lenne számára kedves:

Puzsér Róberté vagy mondjuk a Kétfarkú Kutyapárté. Csakhogy ez néhány százalék. Se pénz, se paripa, se fegyver nincs mögötte. Ami viszont nem jelenti, hogy csak mert ez így van, nekem a szerencsétlen, be- és lejáratott ellenzékhez lojálisnak kellene lennem. Nem vagyok.

Taszítják az ellenzék "ellentmondásai

úgy látja, hogy az ellenzék számos ellentmondást hordoz, ami inkább taszító. "Nem véletlen, hogy hárommillió politikailag inaktív nagykorú van itthon. Lassan én is közéjük tartozom“ — mondta Lovasi.

Érdekes, hogy Lovasi az ellentmondásokat nem találja meg saját magában, de az ellenzékben igen. Véleményét el is mondja a sajtóban, nyíltan kiáll egy fideszes polgármester mellett, hamarosan talán állami koncertet adhat.

Lovasi egy új karriert kezdett a NER holdudvarában, ennek sokféle neve van. Ismertetőjele, hogy

ha kopni kezd a hangszer, korpásodik a haj.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.14

2830 milliárdot költenek az egészségügyi dolgozók béremelésére – nem Magyarországon

A francia kormány a valaha volt legnagyobb béremelésére készül, miközben itthon Orbán tönkrevágta az ellátást.

  • 2020.07.13

Szeptemberben jöhet a második járványhullám

Merkely Béla szerint a vírusveszély ősz elejére megint megnövekedhet, ezért fontos, hogy az felkészülve érjen minket a koronavírus újabb hulláma.

  • 2020.07.13

Szijjártó védi a pedofil fideszes Kaleta titkait

Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke leleplezte Szijjártó Péter külügyminisztert.