A fideszes Maruzsa szerint terroristák a tanárok

A fideszes Maruzsa szerint terroristák a tanárok

A köznevelési államtitkár szerint politikai akciókat űz a balliberális PDSZ, amelynek tagjait a kommunista terroristákhoz hasonlította az orbánista talpnyaló.

Maruzsa Zoltán fideszes csicskának volt pofája az orbánista propagandatelevízióban azt kiejteni a száján, hogy a PDSZ vegye föl a Vörös Hadsereg Frakció nevet. 

Mint ismert, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) sztrájkot hirdet azon tanárok körében, akik szerint veszélyes lenne májusban megtartani a jelenlegi feltételek mellett az érettségiket.

A Vörös Hadsereg Frakció nevű kommunista terrorszervezet 1968 és 1998 között tevékenykedett Németországban, legalább 32 ember haláláért felelős. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete 1989 óta működik, egyik alapítója Pokorni Zoltán fideszes polgármester.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Megnyitották a kiskunhalasi konténerkórházat, de orvosokból még mindig nincs elég

A kórházi kezelésre szoruló betegek száma olyan dinamikával emelkedett, hogy a jelenlegi körülmények között a városi Semmelweis kórház már nem tudta biztosítani az ellátásukat. Orvosokat, ápolókat a környező térségekből vezényelnek át.

  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.