Megbukott a Fidesz a koronavírus elleni védekezésben: átengedték a veszélyes csoportot

Megbukott a Fidesz a koronavírus elleni védekezésben: átengedték a veszélyes csoportot

Elmondhatjuk, hogy a Vámpírkormány elvérzett a koronavírus elleni védekezésben. Egy olyan veszélyes csoportot engedtek karantén nélkül Magyarországra, amelyiket egy katasztrófafilmeket gyakran néző laikus is elkülönített volna.

Jól mutatja a Fidesz totális alkalmatlanságát a járványügyben, hogy

Amíg a koronavírus-járvány észak-olaszországi epicentruma közeléből érkező gimnazista kirándulócsoportot hétfőn két hétre karaténba zárták a László Kórházban, az ugyanazon a környéken szombaton nemzetközi kupameccset játszó ZF Eger vízipólósai vasárnap simán hazajöhettek.

Orbán Viktor annyira szereti a sportot, hogy a lehetséges vírushordozók között is a hobbija alapján tesz különbséget? Amíg a gyerekeket elzárja, a vízilabdázókat beengedi?

Az egriek vasárnap érkeztek vissza Magyarországra repülőgéppel, addigra pedig már Bresciában (ahol a meccs zajlott) is korlátozó intézkedéseket vezettek be, például bezárták a meccsnek előző nap otthont adó uszodát is.

Az egri ellenzéki polgármester nem hagyta annyiban

Tulajdonosi döntés alapján szerda reggel 6 órától bezárattam a Bitskey Aladár Uszodát, amíg a teljes vízcsere és fertőtlenítés nem történik meg — közölte az Egri Ügyek megkeresésére Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere.

A portál szerint a csapat tagjaival mindössze egy kérdőívet töltettek ki a Heves megyei Kormányhivatal Népegészségügyi főosztályának munkatársai a koronavírus kapcsán.

Nem Mirkóczki az egyetlen ellenzéki polgármester, aki érdemben foglalkozik a koronavírus elleni védekezéssel.

Korábban írtunk róla, hogy három budapesti városvezető összefogásából fontos intézkedések születtek:

A XV. kerület polgármestere fontos videót tett közzé a koronavírusról

A Facebookon tette közzé azt a kisvideót a XV. kerületi polgármester, amit Niedermüller Péterrel és Dr. László Imrével együtt hoztak létre. A kormányban nehéz bízni védekezés tekintetében, elég ha csak arra gondolunk, hogy a Belügyminisztérium milyen SMS-t küldött ki a lakosoknak a hóhelyzet idején. Mi történik majd, ha elszabadul a koronavírus Magyarországon?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.22

Költségvetési csalás miatt börtönre ítéltek két fideszes agrárvezetőt

118 ember ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség annak idején a Gőgös Zoltán (MSZP) által kirobbantott földalapú támogatásokkal kapcsolatos csalások és visszaélések miatt, most többeket el is ítélt a bíróság.

  • 2020.09.22

ATV: szegény Orbán Viktor nem tud ott lenni a Szuperkupa-döntőn

A miniszterelnök csütörtökön és pénteken az Európai Tanács rendkívüli csúcsértekezletén vesz részt - közölte a televízióval a miniszterelnök táskahordója, a mindig tettrekész Havasi Bertalan.

  • 2020.09.22

Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Korábban a csicskasajtó azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal találkozott egy étteremben. A volt miniszterelnök Gábor György filozófussal beszélgetett, természetesen nem a volt fideszes oligarchával. Az is kiderült, hogy miért.