Méghogy stadionok, giganagy skyboxok épülnek Magyarországon!

Méghogy stadionok, giganagy skyboxok épülnek Magyarországon!

Pénteken este adták át a Puskás Arénát, ami sokkal inkább hasonlít egy gigantikus skyboxra, ahol futballmeccseket rendeznek, mintsem stadionra. 

Dehát a megannyi lopott közpénzből ez igazán könnyen finanszírozható volt.

A vadonatúj stadion hipp-hopp lekörözte a hat skyboxxal rendelkező NER által felépített felcsúti Pancho Arénát, hiszen a Puskásban máris nyolc van belőlük. 

Ezekben a luxus boxokban átlagosan tizenkét darab férőhely van - hat férőhelyes is van -, ahol saját asztallal ellátott társalgó van saját pincér(ekk)el, akik lelkesen szolgálják fel a finomabbnál-finomabb VIP kajákat, a privát bárban meg éppen azt fogyasztanak, amit adott pillanatban megkívánnak. Amikor pedig megkezdődik a majdnemhogy lényegtelen mérkőzés, akkor a tagok kicsücsülhetnek a saját, szintén elkülönített lelátójukra, hogy még menőbbek lehessenek. Rossz idő vagy kedv esetén pedig belülről gyönyörködhetnek a focisták tehetségében egy üvegfalon keresztül.

Bárki megvásárolhatja a VIP-jegyeket, ha némi extrára vágyik, a Magyarország–Uruguay mérkőzésre ez 45 ezer forintba fájt.

"De ez a viájpí nem az a viájpí – úgy is fogalmazhatnék, hogy a NER Magyarországán a skybox az új VIP. A fapados VIP-vendég a rongyos 45 ezer forintjárért csak az illúziót vásárolja meg, hogy ő fontos ember." - írt a MagyarHang.hu. Hiszen az igazi kemények nem elégednek meg a frissen kínált csirkemellel és a rozéval, ők egy szinttel feljebb kaptak helyet és civilkaja helyett drága pezsgős, bélszín-carpacciós világ várja őket a boxokban. Itt már a személyzet tagjai is meg vannak válogatva, akinek nem az lóg a nyakába, aminek lógnia kéne az máris húzhat a fenébe. 

És mit is takar valójában a skybox? Nos, a NER valódi arcát. Az a valaki, aki egy ilyen páholyban kap helyet, de akinek saját páholya van? Nos, az az igazán nagy ember. 

Azt el ne felejtsük, hogy az sem mindegy, hogy milyen távolságban van egyetlen Orbánunk páholya. A miniszterelnöknek egyértelműen saját páholya van, külön bejárattal és lifttel, nehogy már megfárassza magát, nem keveredik a tömeggel és biztonsági őrök féltik minden drága lépését. 

"Kifinomult a kaja, kellően elit a bor, megfelelő a társaság. Üzletek köttetnek, sorsok dőlnek el, és ha úgy alakul, a végén megnézik okostelefonon a mérkőzés végeredményét is."

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest. 

  • 2020.05.29

Szabó Szabolcs: Nagyon unalmas már, amit Orbánék művelnek

Keményen nekiment Orbán újabb pénzszóró konzultációjának Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő. Azt is megmondta, mit kéne valójában megkérdeznie Orbánnak a magyar emberektől.