Megint jól keresnek rajtunk Orbán csicskái

Megint jól keresnek rajtunk Orbán csicskái

Míg az átlag magyar emberek örülnek, ha van mit a gyereknek adni a hónap végén, addig Orbán államtitkárjai több milliós év végi bónuszokat vihettek haza. 

Összegyűjtötte a Blikk, mekkora jutalmakat osztottak ki a minisztériumok az év végén. Arcpirítóan sok pénzt kaptak például a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárai: Kovács Zoltán, Nagy János és Dömötör Csaba motivációs elismerést és jutalmat is kapott, ráadásul mindkettőre egy-egy havi fizetést.

Összesen tehát 2,6 millió forintot kaptak.

De Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős, valamint Juhász Edit nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkár sem panaszkodhat: ők 2 millió forintos jutalmat kaptak. 

Az Igazságügyi Minisztérium bőkezűen 1,94 millió forintot adott három államtitkárának, miniszteri elismerésként.

Banai Péter Benő államháztartásért felelős államtitkárt a Pénzügyminisztérium egyhavi miniszteri fizetésnyi extrával jutalmazta, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pedig 1,3 millió forint jutalmat adott neki.

Egyébként Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere volt az egyetlen, aki az államtitkárjain kívül saját magának is adott bőkezűen jutalmat. Itt az államtitkárok 1 millió forintot kaptak, amiből 350 ezret Széchenyi Pihenőkártyára.

Valljuk be őszintén: cseppet sem érdemelték meg ezt a rengeteg pénzt azért a rengeteg kárért, amit 2019-ben okoztak!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest. 

  • 2020.05.29

Szabó Szabolcs: Nagyon unalmas már, amit Orbánék művelnek

Keményen nekiment Orbán újabb pénzszóró konzultációjának Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő. Azt is megmondta, mit kéne valójában megkérdeznie Orbánnak a magyar emberektől.