Megint mélypont: újra a béka segge alatt a forint

Megint mélypont: újra a béka segge alatt a forint

Megint történelmi mélyponton a magyar fizetőeszköz, és nemcsak az euróhoz képest, hanem szinte az összes lényeges devizával összehasonlítva.

Matolcsy és bűntársai dilettáns és elvetemült forintgyengítő politikája miatt a magyar deviza ma megint elérte minden idők leggyengébb értékét, egy euróért 340 forintot kell fizetni. Tavaly is gyengélkedett a pénzünk, de idén már februárig többet rontott, mint 2019-ben egész évben.

Mindez azért van, mert Orbán Viktor és Matolcsy György a magyar emberektől ellopott pénzt már rég külföldre vitték, és különféle ügyleteken keresztül folyamatosan nyerészkednek az árfolyamon. A bérből és fizetésből élő magyar polgárok viszont fillérre megfizetik a gyenge forint árát. Ami a fideszes csicskáknak és oligarcháknak új sportautót, tengerentúli villát, tízmilliós karórát jelent, az az átlagfizetésű dolgozónak választást a telefonszámla és a gázszámla között. Orbán és Matolcsy a forintgyengítéssel nemzetellenes, a magyar embereket eláruló politikát folytatnak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.06

Javaslatot dolgozott ki az MSZP az EU-források felhasználására

Hétpontos javaslatcsomagot dolgozott ki az MSZP az Európai Unió következő hétéves költségvetési forrásainak magyarországi felhasználására - közölte Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője szombati videóüzenetében.

  • 2020.06.06

DK: Szabadstrandot minden balatoni településre!

Törvénymódosítást kezdeményez a Demokratikus Koalíció (DK) azért, hogy minden balatoni településnek ki kelljen jelölnie a területén ingyenesen használható szabadstrandot - jelentette be a párt frakcióvezető-helyettese szombati online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.