Mészáros és felesége válnak, 270 milliárdunk a tét

Mészáros és felesége válnak, 270 milliárdunk a tét

Az önmagát nem közszereplőnek tartó felcsúti megamilliárdos és felesége már szét is költözött.

Véget ér az egyik legnagyobb közpénzvámpír házassága, aki nem közszereplő - és ezt az MTI jelenti be. Nagyon mai magyar groteszk.

Mivel képek nem készülhettek Pénztáros Lőrincről és leendő volt feleségéről, ezért a Népszava tudósítását kell magunk elé képzelnünk.

Szerda reggel befut egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedes a bíróság elé. Mészáros Kelemen Beatrix az, aki szintén nem közszereplő, csupán közpénz-szereplő.

Nem sokkal később Orbán pénztárcája, Lőrinc egy egész konvojjal érkezik, mint azt egy magánembernél szokás. Kérdezni sem lehet tőle, hiszen emberi pajzs védi őt, és a 270 milliárdos közpénzvagyon megosztásának módját is.

Ugyanakkor sejthető, hogy már régen készen van a vagyonmegosztás egésze. Ugyanis a leendő-volt feleség már nem is felcsúti kúriájukban lakik, hanem a XII. kerületben. Illetve elhagyta vezetőségi pozícióit is a Mészáros-birodalom majdnem egészében.

Szegénynek már csak két tévé van a nevén. Ja, persze nem két darab tévé-készülék, habár az átlag magyar lehet már ezzel is boldog lenne. Két csatorna: a Life és az Ozone Tv. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.

  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.