Mészáros Lőrinc lopott vagyonával a világ leggazdagabbjai közt

Mészáros Lőrinc lopott vagyonával a világ leggazdagabbjai közt

Egy friss összesítésből kiderült: Mészáros Lőrinc az első magyar ember, akinek vagyona elérhette a kétmilliárd dollárt. Ez az összeg már akkora, hogy el sem tudjuk képzelni, mire lehetne elkölteni.

Az Orbán gázszerelő strómanjával már régóta üzletelő egyik vállalkozó egy követelése fejében durván 2 százalékos részt szerzett a Mészáros család tőzsdén kívüli céges érdekeltségeinek jelentős részét egybegyűjtő cégben. Az ügylet miatt egy hivatalosan független szakértővel fel kellett értékeltetni a vállalatot. Ennek köszönhetően olyan Mészáros-vagyonra derült fény, amivel Orbán gigastrómanja nem dicsekszik.  

Brutális Mészáros-vagyon került napvilágra!

A könyvvizsgáló 210 milliárd forintra értékelte Orbán legjobb barátjának cégét, amiből 205 milliárdnyi a Mészáros család tulajdonrésze.

Ha Mészárosnak nem lenne más cége, csak ez az egy, már akkor is a leggazdagabb magyarok közt lenne. De ezen kívül még elképesztően sok érdekeltsége van Orbán gázszerelőjének. 

A G7 gazdasági szaklap ezt követően a fellelhető adatok alapján összeszedte, mekkora lehet Mészáros vagyona valójában. Ehhez a tőzsdén lévő cégeinek értékét, valamint azokét, amelyekről hivatalos értékelés készült. De annak is utána jártam, mennyit érhetnek a tőzsdén kívüli, egybe nem gyűjtött cégei.

Az összegzésből kiderült: Mészáros nagy valószínűséggel az első olyan magyar, akinek vagyona meghaladja a 2 milliárd dollárt. 

Ez alapján Orbán pénztárcája 800 helyet lépett előrr egyetlen év alatt a világ leggazdagabb embereinek listáján.

Ha ez megtörténik, várjuk a köszönőlevelet Mészáros Lőrinctől, amit minden egyes magyar embernek elküld. Nem feledhetjük ugyanis: Orbán haverja ezt a magyar adófizetők pénzéből érte el!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Baromságok, akiket Orbán ma reggel mondott

Orbán Viktor péntek reggeli prédikációit heteken át nélkülöznünk kellett. Most aztán ömlesztve kaptuk a hülyeségeket. Szerinte a magyar ember tengerre vágyik, a migránsok terjesztik a koronavírust, a nyugat pedig egyre hanyatlik.

  • 2020.07.03

Újabb 7 milliárdot költ a Fidesz stadionépítésre, tovább sarcolják az önkormányzatokat

191 milliárdot tapsol el a kormány különböző beruházásokra. Sem a munkanélküliek, de az önkormányzatok sem kapnak semmit.

  • 2020.07.03

A budapestiek elsöprő többsége nem kér a tűzijátékból

Még a fideszes szavazók fele is felelőtlen és esztelen pénzszórásnak tartja, és inkább a Lánchíd felújítására költenék az árát.