Mi van? Ifjúsági agymosótábort szervez a Fidesz-kormány!

Mi van? Ifjúsági agymosótábort szervez a Fidesz-kormány!

Nem elég a véletlenre bízni a 2022-es választást, tudatformáló táborral kell gyártani a Fidesz-szavazókat - gondolta a kormányunk.

Elborzasztó táboroztatási programot szervez a kormány a 16-18 éves fiataloknak, hogy a 2022-es választásra tökéletesen a fejükbe verjék, a Fideszre kell szavazniuk. 

A Vándordiák 10 000-re keresztelt program fő célja, hogy a résztvevők az egészséges, keresztény, nemzeti értékeket és jövőképet elmélyítsék, tudatot formáljanak és megszólítsák a lelküket. A projekt részletes kidolgozása és lebonyolítása a Magyarságkutató Intézet és Demeter Szilárd feladata. Legalábbis őket jelölte ki a kormány a tervezetben. 

A Magyar Hang információi szerint az MKI ingyenes táborokat szervezne a 16-18 éves fiatalok számára, ahol azok magukévá tehetik a keresztény nemzeti értékrendet, illetve elmélyíthetik identitásukat, kulturális elkötelezettségüket. 

Mily meglepő, hogy az agymosó tábor idén indulna és pont 2022-ig tartana.

Évente másfél milliárdot, azaz összesen 4,5 milliárdnyi közpénzt áldoznának nagylelkűen arra, hogy a fiatalokkal elhitessék mennyire jó a jelenlegi kormány és rábeszéljék őket, hogy csakis a Fideszre szavazzanak. Időben elkezdik a kampányidőszakot, lássuk be...

A Magyar Hang információi szerint a tábor elnevezésében szereplő szám a bevonni kívánt fiatalok számát jelenti, tehát fejenként 450 ezer forintot költhet az állam a diákok szemléletének formálására, agyuk tökéletes átmosására. 

"Értesüléseink szerint a programot kedden tárgyalta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szakmai vezetői értekezlete (SZVÉ), amelyen rendszerint részt vesz Rogán Antal propagandaminiszter embere is. Valószínűleg szerdán került a kormányülés elé. Ha rábólintanak a programra, akkor rövidesen kormányhatározat formájában is kihirdetik a Magyar Közlönyben." - olvasható a Magyar Hang oldalán. 

Az EMMI már egyszer bepróbálkozott a programmal, akkor még Bumeráng 10 000 néven, ám ekkor még ők is annyira gáznak érezték, hogy Rogánt Antal inkább felfüggesztette. Ez a szégyenérzet mára hova tűnt? Semmivé foszlott.

Az Orbán-kormány természetesen folyamatosan azon rugózik, hogyan lehetne azt a másfél millió fiatalt betörni, akik pont a 2022-es választásokra érnek szavazókorúvá.

Támadt is egy remek ötletük. Kihasználva azt, hogy a mai fiatalok többségét leginkább köz- és felsőoktatási gondok, az MTA történései, lakhatással kapcsolatos nehézségek foglalkoztatják, egy ingyenes meglepi úttal rukkoltak elő a 9-11. osztályos tanulók számára. Ez ugye pont az a korosztály, amely a választásokra szavazóképessé válik... Kéthetes külföldi nyelvkurzuson vehetnek részt, annak reményében, hogy nyelvet tanulhatnak, új kultúrával ismerkedhetnek meg, szerencsétlenek meg nem is sejtik, hogy mindeközben folyamatosan az arcukba lesz tolva a fidesz szánalmas akarata, hazugsággal remekül átszőtt propagandája.

Nehogy már gondolkozni és dönteni hagyjuk a mai fiatalokat, mossuk át az agyukat, tömjük tele hazugsággal a fejüket és hitessük el velük, hogy ami az országunkban folyik, az úgy jó, ahogy van. 

Büszke lehet magára a kormány és az összes Orbán-csicska, amiért el akarják venni a diákoktól az egyetlen dolgot, ami csakis az övéké: az önálló gondolkodást, hogy dönthessenek az életükről.

via

 

 

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Már 80 ezren aláírták a "STOP Balaton-törvény!" petíciót

Hatalmas ellenállás alakult. Már csaknem 80 ezren állnak ki a Balaton és természeti kincseinek megóvása érdekében.

  • 2020.05.28

Szabó Szabolcs rámutatott: Orbánék nagyon trükkösen szüntetik meg a válsághelyzetet

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője szemléletesen mutatta be Orbán trükközését.

  • 2020.05.28

DK: a kormány adja vissza az önkormányzatoktól elvett forrásokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy adja vissza az önkormányzatoknak a koronavírus-járvány során tőlük elvett forrásokat.