Mikor mondott utoljára nemet Tarlós Orbánnak?

Mikor mondott utoljára nemet Tarlós Orbánnak?

Ma már senkinek nem lehet kérdés, Tarlós évtizedek óta Orbán ócska bábja. A 71 éves bácsi nyilvánvalóan jól érzi magát ebben a csicska szerepben. Soha még csak meg sem próbált önálló döntéseket hozni. 

 

Szerkesztőségünk nagyon szereti a kihívásokat. Ismét nagy fába vágjuk a fejszénket: ezúttal azt próbáljuk meg kideríteni, mikor mondott utoljára nemet a tapló főpolgármester a szuperkorrupt miniszterelnöknek.

Talán a  Városliget-projektnél?

Az Orbán-rezsim önkényes döntése volt, hogy tönkreteszik a budapestiek legnagyobb közösségi parkját. Orbánnak és fideszes bábjainak ugyanis jobban tetszik úgy, ha mértéktelen mennyiségű pénzből kivágják a fákat és bebetonoznak ott mindent. 

Tarlós bácsi ekkor a sarkára állt és nem tett semmit. Szó nélkül tűrte, ahogy egy nemzeti kincset vesznek el a fővárosiaktól. 

Esetleg a budapesti olimpiára?

Na jó, a ligetet hagyta tönkretenni, akkor talán miatta nem herdált el Orbán körülbelül 800 milliárdot a budapesti olimpiára?

Orbánnak egyszer az agyára ment valami és kitalálta, hogy ő olimpiát akar szervezni Budapesten. Ez a maga közel 800 milliárdos költségével példa nélküli adósságba sodorta volna a teljes országot, és rengeteg sokkal fontosabb dologtól vonta volna el a pénzt. Persze Orbán csicskása, Tarlós István itt sem mondott nemet. A budapestiek példaértékű egységes fellépésének köszönhető, hogy nem lett eladósítva Magyarország a 2024-es olimpia miatt. 

Akkor tán a Puskás Stadionra?

A 190 milliárdos Puskás Stadionra már csak nemet mondott Tarlós.

Sajnos nem! A világviszonylatban is rekord drágának számító Puskás Stadiont 190 milliárd forintért építteti fel magának Orbán a Népliget mellé. Nagyon örülnénk, ha azt mondhatnánk, erre végre nemet mondott Tarlós, de be kell látnunk: ezt is zokszó nélkül tűret a csicskabácsi.

Orbán helyett a budapesti emberek akaratára mondott csak nemet Tarlós!

Egyetlen dolgot találtunk, amire tapló Tarlós nemet mondott, de persze nem a gazdájának, hiszen Orbánnal soha nem merne ellenkezni. Sajnos a budapesti emberek tiszta levegőhöz való jogára, tisztességes egészségügyi ellátására és a 21. századi színvonalú tömegközlekedésére főnökével együtt mondott nemet a Fidesz gyáva bábbácsija.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

DK: Már Matolcsyék is elismerik, hogy brutális áremelkedés vár ránk

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, azonnal kezdjen gazdasági válságkezelésbe.

  • 2020.09.28

Durvul a járványhelyzet: hamarosan muszáj lesz megnyitni a kiskunhalasi konténerkórházat

A városi Semmelweis Kórház kapacitásai végesek, hiába a bővítés. Hamarosan szükség lesz a konténerkórházra is – de vajon lesz-e elég ápoló és orvos?