MSZP: fel kell függeszteni az ingatlanokkal kapcsolatos végrehajtásokat

MSZP: fel kell függeszteni az ingatlanokkal kapcsolatos végrehajtásokat

Fel kellene függeszteni az ingatlanokkal kapcsolatos végrehajtásokat a járvány idejére - erről Korózs Lajos (MSZP), az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke beszélt sajtótájékoztatóján.

Korózs Lajos közölte: pártjának számos javaslata van, ezek között szerepel a nyugdíjprémium kifizetése és visszamenőleges nyugdíjemelés.

Az MSZP szerint erősíteni kell a házi segítségnyújtás és a szociális ellátás területét, a falu- és tanyagondnoki szolgálatot. Úgy vélik, a postai sárga csekkes fizetéseket is fel kell függeszteni a járvány végéig.

Szakács László, az MSZP elnökhelyettese arról beszélt, hogy fel kell függeszteni az ingatlanokkal kapcsolatos végrehajtásokat. Tekintettel arra, hogy a bíróságokon ítélkezési szünetet rendeltek el, így az adósok nem tudnak élni a jogorvoslat lehetőségével.

Másik javaslatuk szerint hiteltörlesztési moratóriumot kell a családokra is kiterjeszteni, így aki nem tudja fizetni a törlesztőrészleteket, annak ne legyenek negatív következményei.

MTI

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.