Nagy Imre helyett inkább Al Caponéhoz hasonlítsa magát Simonka!

Nagy Imre helyett inkább Al Caponéhoz hasonlítsa magát Simonka!

Már megint szörnyen kínos mentegetőzésbe, önsajnáltatásba kezdett hazánk legnagyobb maffiaperének vádlottja, a fideszes Simonka György.

Ezúttal az Oroscafé helyi portál olvasói kérdéseire válaszolt a fideszes maffiózó Simonka György. A fő téma természetesen a nemrég megkezdődött tárgyalása volt, ahol több vádlott megerősítette az ügyészség vádját, miszerint a költségvetési csalást elkövető bűnszervezet vezetője a fideszes politikus volt. Sajtóértesülések szerint Simonkára a vádiratban 8 és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kértek.

Az interjúban Simonka nem szerénykedett, egyből az 56-os forradalom után kivégzett miniszterelnökhöz, Nagy Imréhez hasonlította magát. Mint mondta: "Azoknak a vádlottaknak a padján ülünk, ahol Nagy Imrét elítélték, és Nagy Imre nem kért kegyelmet. Mi sem kérünk kegyelmet, mi sem kérünk semminemű védelmet, semmiféle befolyásgyakorlást. Egyszerűen megelégszünk az igazsággal."

Pedig ma már egy egész ország tudja: ha valakihez hasonlítani akarja magát Simonka, az maximum maffiózó lehet!

Volt olyan olvasói kérdés is az interjúban, amire a lebukott fideszes politikus nem akart válaszolni. Ezt egyszerűen annyival oldotta meg, hogy azt mondta, “alpári hangnemet ütöttek meg”.

Azoknál a kérdéseknél, amelyekre nagy kegyesen hajlandó volt válaszolni, elképesztően kínos önsajnáltatásba kezdett. Azt állította például, hogy "Az elmúlt három évben nem nyilatkozhattam az üggyel kapcsolatban, miközben az elfogult ellenzéki média ízekre szedett, és a családomat, kollégáimat sem kímélték. Rettenetes volt, hogy nem védhetjük meg magunkat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.