Nyomozás indul Nyitrai Zsolt ellen

Nyomozás indul Nyitrai Zsolt ellen

Mégis foglalkozik a hatóság az egri Kubatov-listák ügyével.

Ahogy mi is megírtuk, Egerben a fél várost tartalmazó lista került elő a választások után. Törvénytelenül listázták és sorolták kategóriákba az embereket. Ennek tetejébe még az ajánlóívekről is csináltak másolatokat, ami bűncselekmény.

Mégis nyomoznak.

Ungár Péter kérdezett rá a Belügyminisztériumnál, hogy indult-e már nyomozás az ügyben. Akkor azt a választ kapta, hogy nem érkezett feljelentés. Pedig Mirkóczki Ádám polgármester tett feljelentést az ügyben. Most maga Pintér Sándor korrigált, hiszen bejelentette, hogy választás rendje elleni bűncselekmény ügyében nyomoznak. Vagyis Nyitra „Fidesz-csicska” Zsoltnak és barátainak hamarosan a rendőrségen lesz lehetősége megmagyarázni, hogy miért listázták a város lakóit.

Egyértelművé vált, hogy az egri Fidesz csak a lopásban, a hazudozásban és a személyes adatokkal való visszaélésben jár élen.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.