Nyomozást indítottak a szexbotrányhős Borkai fia ellen

Nyomozást indítottak a szexbotrányhős Borkai fia ellen

A korruptságáról, szexbotrányáról és lemondásáról híres Borkai Zsolt fia ellen Hadházy Ákos tett feljelentést, akit a rendőrség már tájékoztatott a nyomozásról. 

A feljelentés oka az volt, hogy a Borkai gyermek rejtélyes évi 12 millió forintot zsebelt be egy üzletember ismerősének árbevétel nélküli, évek óta veszteséges cégétől.

Mivel az apjának ez az üzletember barátja elég gyakori kedvezményzettje volt a győri közbeszerzéseknek, Hadházy arra gyanakszik, hogy korrupció is állhat a háttérben. A HVG közölte le, hogy a rendőrség azt az információt szolgáltatta Hadházy számára, hogy a feljelentését egyesítik a Borkai-ügyben tett többi feljelentéssel. Három hete egyébként már felkereste a rendőrség Hadházyt, ekkor amiatt, hogy feljelentés-kiegészítést rendeltek el. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.