Nyomozást indítottak a szexbotrányhős Borkai fia ellen

Nyomozást indítottak a szexbotrányhős Borkai fia ellen

A korruptságáról, szexbotrányáról és lemondásáról híres Borkai Zsolt fia ellen Hadházy Ákos tett feljelentést, akit a rendőrség már tájékoztatott a nyomozásról. 

A feljelentés oka az volt, hogy a Borkai gyermek rejtélyes évi 12 millió forintot zsebelt be egy üzletember ismerősének árbevétel nélküli, évek óta veszteséges cégétől.

Mivel az apjának ez az üzletember barátja elég gyakori kedvezményzettje volt a győri közbeszerzéseknek, Hadházy arra gyanakszik, hogy korrupció is állhat a háttérben. A HVG közölte le, hogy a rendőrség azt az információt szolgáltatta Hadházy számára, hogy a feljelentését egyesítik a Borkai-ügyben tett többi feljelentéssel. Három hete egyébként már felkereste a rendőrség Hadházyt, ekkor amiatt, hogy feljelentés-kiegészítést rendeltek el. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.01

Szabó Tímea: Orbán célja diktatúrájának teljes kiépítése

Orbán – nem először 2010-es kormányzása óta – hazudott a választópolgároknak, az ellenzéknek; hazudott Magyarországnak - írja közleményében Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke.

  • 2020.04.01

Kizárnák: saját elvbarátai is kiakadtak Orbánra

Európában, de még az USA-ban is sokan kiakadtak Orbánék legújabb törvényén. Sőt, már a Néppárt több tagpártja is határozottan elutasította azt. 

  • 2020.04.01

Idén nem az Adrián nyaral a stróman: 6 milliárdért eladó Mészáros Lőrinc jachtja

Úgy látszik a koronavírus-járvány miatt idén Orbán Viktor legjobban fizetett strómanja sem jachtozik. Eladóvá vált az a 17 millió eurós jacht, amin többször is látták pihenni a Nemzet Gázszerelőjét.