Orbán fejében megszületett a II. Soros-terv

Orbán fejében megszületett a II. Soros-terv

Orbán Viktor megtartotta szokásos rádiós beszédét, a heti hazugságáradat között, felmerült a II. Soros-terv fogalma. De mi is az?

A felcsúti miniszterelnök és a csicskái nem unják még a "sorosozást", aduászként húzzák elő Soros György nevét a pakliból, és pókerarccal állítanak ordas hazugságokat róla. Ma reggel is ez történt, mikor Orbán szokásos heti rádióbeszédében a II. Soros-tervről beszélt.

Az már összegyűjtöttük milyen hazugságokkal kábított Orbán a Kossuth Rádió hallgatóit. Propaganadabeszédében olyan dolgokkal kábította szavazóit, mint hogy egyetlen magyar ember életéről sem szeretnének lemondani. Ez volt talán a legátlátszóbb hazugsága, hiszen Orosházán már halálos áldozata is volt a vámpírkormány kórházkisöprési akciójának. Fontos célként fogalmazta meg a miniszterelnök a munkavállalók segítését az első három hónapban. Ezzel szemben a munkájukat megtartani igyekvőket csak nagyon szűk méretben segíti a kormány intézkedés csomagja. 

Orbán szerint a támadások világában rendet kell vágni

Orbán Viktor nem foglalkozik a Berlinből, vagy az Európai Unióból érkező "támadásokkal", melyekben a kormányt bírálják. „Mint kutya a vizet, lerázzuk magunkról” - mondta. A felcsúti miniszterelnök tévképzeteit is a rádió hallgatóira zúdította. Szerinte Brüsszelt a bürokraták szállták meg, bár az új elnökasszony pozitív változásokat hozott. „De itt mindig Soros György kezét kell látnunk a dologban” – nyilatkozta.


Megszületett az új Soros-terv

A héten megszületett az újabb Soros-terv, ez volt a legfontosabb hír Orbán szerint a héten. „Ez a II. Soros-terv, ez a 2-es számú Soros-terv az én fejemben” - mondta. Soros György a héten arról írt, hogyan kellene kezelni a koronavírus-járvány miatt gazdasági válságot.
A miniszterelnök Soros szavait persze teljesen félremagyarázta. Szerinte Soros arról írt, hogy speciális finanszírozás kell, az EU vegyen fel nagy kölcsönöket, amiket aztán fizetnünk kell. A kölcsön alapösszegét nem kell visszafizetni, viszont olyan kamatot kell fizetni, ami nem jár le sosem. Amíg élünk, addig fizetünk, ez az adósrabszolgaság. „A kamatot szeretik ők nagyon”. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020.08.10

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.

  • 2020.08.10

Orbán apja havi 20 milliót keres! És ez csak az, amit bevall!

Magyarország jobban teljesít: valaha volt legnagyobb árbevételét érte el tavaly Orbán Viktor apjának, Orbán Győzőnek a cége.