Orbán fejében megszületett a II. Soros-terv

Orbán fejében megszületett a II. Soros-terv

Orbán Viktor megtartotta szokásos rádiós beszédét, a heti hazugságáradat között, felmerült a II. Soros-terv fogalma. De mi is az?

A felcsúti miniszterelnök és a csicskái nem unják még a "sorosozást", aduászként húzzák elő Soros György nevét a pakliból, és pókerarccal állítanak ordas hazugságokat róla. Ma reggel is ez történt, mikor Orbán szokásos heti rádióbeszédében a II. Soros-tervről beszélt.

Az már összegyűjtöttük milyen hazugságokkal kábított Orbán a Kossuth Rádió hallgatóit. Propaganadabeszédében olyan dolgokkal kábította szavazóit, mint hogy egyetlen magyar ember életéről sem szeretnének lemondani. Ez volt talán a legátlátszóbb hazugsága, hiszen Orosházán már halálos áldozata is volt a vámpírkormány kórházkisöprési akciójának. Fontos célként fogalmazta meg a miniszterelnök a munkavállalók segítését az első három hónapban. Ezzel szemben a munkájukat megtartani igyekvőket csak nagyon szűk méretben segíti a kormány intézkedés csomagja. 

Orbán szerint a támadások világában rendet kell vágni

Orbán Viktor nem foglalkozik a Berlinből, vagy az Európai Unióból érkező "támadásokkal", melyekben a kormányt bírálják. „Mint kutya a vizet, lerázzuk magunkról” - mondta. A felcsúti miniszterelnök tévképzeteit is a rádió hallgatóira zúdította. Szerinte Brüsszelt a bürokraták szállták meg, bár az új elnökasszony pozitív változásokat hozott. „De itt mindig Soros György kezét kell látnunk a dologban” – nyilatkozta.


Megszületett az új Soros-terv

A héten megszületett az újabb Soros-terv, ez volt a legfontosabb hír Orbán szerint a héten. „Ez a II. Soros-terv, ez a 2-es számú Soros-terv az én fejemben” - mondta. Soros György a héten arról írt, hogyan kellene kezelni a koronavírus-járvány miatt gazdasági válságot.
A miniszterelnök Soros szavait persze teljesen félremagyarázta. Szerinte Soros arról írt, hogy speciális finanszírozás kell, az EU vegyen fel nagy kölcsönöket, amiket aztán fizetnünk kell. A kölcsön alapösszegét nem kell visszafizetni, viszont olyan kamatot kell fizetni, ami nem jár le sosem. Amíg élünk, addig fizetünk, ez az adósrabszolgaság. „A kamatot szeretik ők nagyon”. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Már 80 ezren aláírták a "STOP Balaton-törvény!" petíciót

Hatalmas ellenállás alakult. Már csaknem 80 ezren állnak ki a Balaton és természeti kincseinek megóvása érdekében.

  • 2020.05.28

Szabó Szabolcs rámutatott: Orbánék nagyon trükkösen szüntetik meg a válsághelyzetet

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője szemléletesen mutatta be Orbán trükközését.

  • 2020.05.28

DK: a kormány adja vissza az önkormányzatoktól elvett forrásokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy adja vissza az önkormányzatoknak a koronavírus-járvány során tőlük elvett forrásokat.