Orbán hang nélküli videója pont olyan volt, mint a vírus elleni védekezése: BÉNA

Orbán hang nélküli videója pont olyan volt, mint a vírus elleni védekezése: BÉNA

Orbán újabb platformon csinált hülyét magából. A járvánnyal kapcsolatos infókat kellett volna megosztania a magyarokkal, de sajnos hang nélküli élő videójából nem sok mindent tudtunk meg. 

Orbán Viktor már 2 órával korábban beharangozta, hogy 15.00 órakor a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos rendkívüli információkról fog beszámolni Facebook-oldalán. 

Már azt hittük, Orbán tájékoztatni fogja a lakosságot. Tévedtünk. 

200 ezer honfitársunkhoz hasonlóan mi is izgalommal indítottuk el a felcsúti miniszterelnök élő bejelentését. Sajnos hiába. A videónak semmi hangja nem volt. A kép pedig folyamatosan akadozott. 

Valljuk be: elég szomorú, hogy az az ember vezeti Magyarországot egy világjárvány idején, akinek még egy facebookos élő bejelentkezést sem sikerül használható módon megcsinálnia. Egyáltalán: mire van M1 AKTUÁLIS CSATORNÁNK százmilliárdokból, ha ők nem tudnak egy közvetítést megcsinálni?

Mégis volt valami, ami vigasztalhatta az adást nézőket: a Facebook-kommentek! Ki is szemléztük a kedvenceinket. 

"A Facebook fellép az álhírek ellen: Orbán Viktor hangját inkább le is tiltotta"
 
"Ez igen miniszterelnök úr, ez egy elég felkészült, rendkívüli bejelentés, örülök, hogy a hazánk az ön kezében van! Az isten áldja meg"
"Eddigi leghasznosabb beszéde."
"Úgy nézem a tisztelt elnök úrra is ráférne a digitális oktatás"
"Lehet, hogy csak arra volt kíváncsi, ki az, akit érdekel még a mondanivalója"
" ezért kellettek a milliók az m1-nek, szép"
"Ez a legjobb live. Majd olvasok szájról szerintem is"

Kedvencünk: "Nincs hang, addig se hazudik!"

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Az MSZP tisztességes béreket és erős dolgozói jogokat, szakszervezetet követel

Mivel a kormány NEM törődik a munkavállalókkal, így az MSZP áll ki értük. Az ellenzéki párt követeli a dolgozók jogainak azonnali helyreállítását, és tisztességes béreket. Az MSZP azt javasolja, hogy a szakszervezetek is gyűjthessenek 1 százalékot.

  • 2020.06.04

MSZP: minden érintettnek azonos összegben járjon a 13. havi nyugdíj

A jó 13. havi nyugdíj igazságos, tisztességes és mindenkinek azonos összegben jár - mondta a Parlamentben Korózs Lajos, a szocialisták képviselője.

  • 2020.06.04

Varga Zoltán: szemfényvesztés a fideszes 13. havi nyugdíj

Szó sincs 13. havi nyugdíjról, ez az intézkedés szemfényvesztés, mert a kormány nem orvosolja a jelenlegi problémákat, az ütemezéssel és az összegekkel ez a lépés nem elég - mondta a Parlamentben Varga Zoltán, a DK képviselője.