Orbán már a spájzban van: elképesztő sztorit mesélt az ex-edző

Orbán már a spájzban van: elképesztő sztorit mesélt az ex-edző

Orbán Viktor nemcsak Magyarország Géniusza, hanem a focicsapatok megmentője is egyben. 

Egészen egyszerűen nem fogjuk fel, amit José Gomes fociedző nyilatkozott Tribuna Expresso nevű online lapnak.

Gomes 2013 januárja és 2014 tavasza között volt a Videoton edzője, erről az időszakról azt mesélte a 444.hu lapszemléje szerint, hogy

Rögtön jó eredményeket is értünk el. A következő idényben azonban problémáink akadtak – voltak gondok az első szezonban is, de azt akkor a klubhoz közel álló magyar miniszterelnök segítségével is sikerült megoldanunk

Hogy mi van?

Bizony, Orbán hozta ki a csapatot a pácból, de nemcsak a csapatot, hanem a sonkát is! Egyre furcsább, ugye? Nincs vége!

Ha valami probléma volt, elmentem a házába, amihez igen közel laktam, ettünk egy kis sonkát a spájzben és közben megbeszéltük, mi a teendő.

Gomes elbeszélése szerint azért Orbánnal oldatta meg a Videoton problémáit, mert a klubon belül baj volt a kommunikációval:

Voltak is gondok a szervezettséggel, a menedzsmenttel, az átigazolásokkal, olyan dolgok, amelyeket jó lett volna alaposan átbeszélni a klubon belül, de végül nem igazán jártam sikerrel

Az vesse Gomesre az első követ, aki még nem sonkázott Orbánnal a spájzban!

Nem beszélve arról a jó kis házi páleszről, amit Anikó hoz mellé a pincéből, amikor időnként ott vagyunk átbeszélni a világ dolgait, a nyálunk is kicsordul, ahogy visszagondolunk ezekre a szép emlékekre.

Borkainál sem a szex volt a lényeg és itt sem a sonka!

Gondok voltak itt, bizony. A menedzsment, az átigazolások. Ezek mind-mind olyan témák, amelyek nem focista szakértelmet igényelnek, hanem sokkal inkább pénzt és annak az előteremtését.

Ne higgyük, hogy a pocakos, trottyos törpe mondta meg a tutit, és aztán jól játszott a csapat! Ahogy a sonkák a kamrában, itt úgy lógtak a milliók a levegőben!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.