Óriási molinóval mondott köszönetet Gyurcsány a valódi hősöknek - mutatjuk

Óriási molinóval mondott köszönetet Gyurcsány a valódi hősöknek - mutatjuk

A Parlament ablakába kifüggesztett hatalmas molinóval mondott köszönetet a Demokratikus Koalíció elnöke a valóban bátor hősöknek. 

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán tette közzé a fotókat a Parlamentre kifüggesztett molinóról, amin a valódi hősöknek mondanak köszönetet. 

DK: "Köszönjük a valódi hősöknek!"

- áll a párt plakátján. Gyurcsány Ferenc azt is hozzátette:

Orbán Viktor szerint a Fidesz-KDNP képviselői számítanak az ország 133 legbátrabb emberének.

A volt miniszterelnök szerint a nagy szájhősködésben fel sem fogják, mennyi valóban bátor magyar ember küzd most az országban: Orvosok, ápolók, mentősök, rendőrök, katonák, eladók, fuvarozók, postások, hentesek, zöldségesek, szakácsok és még ki tudja hányan.

Ők a valódi hősök!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.