Példaértékű: Cseh Katalin önkéntes orvosnak jelentkezett

Példaértékű: Cseh Katalin önkéntes orvosnak jelentkezett

Remek gesztus: Cseh Katalin momentumos európai parlamenti képviselő önkéntes orvosnak jelentkezik az Országos Mentőszolgálat felhívására. 

Cseh Katalin lényegében visszatér eredeti szakmájához.

Facebook-oldalán jelentette be az európai parlamenti képviselő, hogy az egészségügyi válsághelyzet miatt döntött úgy, önkéntes orvosnak jelentkezik az Országos Mentőszolgálat felhívására. Mint ismert, a momentumos politikusnak eredeti végzettsége is orvos.

Cseh Katalin: Egyértelmű, hogy minden segítő kézre szükség van!

Bár dolgozott már orvosként, nem gondolta hogy még valaha visszatér az egészségügybe. Mint írta:

Két költözés között elvesztettem a köpenyemet, az orvosi ruháim nagy részét elajándékoztam. A pecsétemet hétvégén, a nagytakarítás alatt, egy sarokból kotortam elő. Az elmúlt napokban azonban nagyot változott a helyzet.

A politikus ugyanakkor mindenkit arra kér, jelentkezzenek önkéntesnek. 

Nemcsak az egészségügyben lehet segíteni, rengeteg lehetőség van: lehet maszkot varrni, idős embereknek segíteni bevásárolni, kutyát sétáltatni, önkormányzatok tájékoztató munkájában részt venni, otthonról mesét olvasni
Közös erővel le tudjuk győzni ezt a borzalmas vírust, és el tudjuk hozni mielőbb a boldog, nyugalmas időket.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.