Pofátlan: 450 ezer forinttal nőtt az államtitkárok fizetése

Pofátlan: 450 ezer forinttal nőtt az államtitkárok fizetése

Miközben tömegek veszítik el a munkájukat, a miniszterek helyettesei 35%-os fizetésemelést kaptak.

A koronavírus-járvány alatt kapták meg az első emelet fizetésüket a parlamenti képviselők. Miközben más országok vezetői részben, vagy teljesen lemondtak a fizetésükről a rászorulók javára, addig a Magyar Országgyűlés tagjai átlagosan 11,4%-os fizetésemelést vihetnek haza.

Pofátlan fizetésemelés.

Náluk is jobban jártak azok az államtitkárok, akik nem az országgyűlés tagjai. Az ő fizetésük ugyanis 1 296 300 forintról, 1 750 000 forintra ugrott fel. Tehát amíg tavaly egy átlagos Szabolcs megyei munkásember 252 ezer forintot keresett, addig most az államtitkárok ennek majdnem a dupláját kapják meg csak fizetésemelésként.

Tízezrek veszítik el a munkájukat és maradnak megélhetés nélkül, közben a Fidesz brutális összegeket szór a legfőbb csicskái zsebébe. Ez a vámpírkormányzás!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.